Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.581
- 66.692
- 5.003
bu çöp kadroyu da zaten torrent kurdu. bence torrent yanlış seçim ama bu tablodan sorumlu diyemeyiz.transfer falan istemiyoruz iyi hocası yok bu takımın f.terim istifa usta![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu çöp kadroyu da zaten torrent kurdu. bence torrent yanlış seçim ama bu tablodan sorumlu diyemeyiz.transfer falan istemiyoruz iyi hocası yok bu takımın f.terim istifa usta![]()
devre arasi okadar cok transfer yapmayiz , oncelik orta saha olmali benceMorutan dan bir cacik olmaz sağ kanada basip gidecek dribbling yapacak adam şart..
Bu kadsr pozisyon vermiyorduk.Denizli macinda 3 gol yedik ama 3 kere geldiler cipe sayesinde 3.de gol olmustu.Milyon tane pozisyona girdik.Torren hoca geldiginden beridir.7 gol yedik .Goller disindada cok net pozisyonlar verdik.Hirs mirsta kalmamis takimda.Mudafa geriye gitmis harbideno kdr anlamıom futboldan pasla çıkma fln onları bilmem sadece şunu diyebilirim ne hikmetse rakibi karşılama, ilerde basma, müdafa sanki daha da geriye gitti. böyle olucaksa iyice tutarız.
3u de şart yav,sonra ne iscosu diyolar bi deVidal
Isco
Gedson
sunlari alsak orta sahaya Ismail'e top bile gelmez artik.![]()
bu çöp kadroyu da zaten torrent kurdu. bence torrent yanlış seçim ama bu tablodan sorumlu diyemeyiz.
4 transfer çok değil devre arasi veya değil ihtiyaç varsa yapilacak zaten biseyleri eksik yaptigimiz icin bu haldeyiz..devre arasi okadar cok transfer yapmayiz , oncelik orta saha olmali bence
Ben sana soveyim ikimizde rahatlayalimO kadar rezil bi durumdayiz ki neye kufur edecegimi sasirdim
Takimi copluge ceviren ftyemi
Takimi kuran bu noktaya getiren ftye hic sucu yokmus gibi tezahurat yapan uayami
Transfer yapma zorunlulugu belirdigi icin menajer kucaklarina dusecek yonetimemi
Takimi satan futbolcularami
Takimi ve kendisini satan futbolculari goremeyen teknik ekibemi
Bu noktaya getirilirken engelleyemeyen bizemi
Kime sovecegimi sasirdim
Iyce kafayı yediler bunlarben istemedim onlar aldı kartını oynama vakti geldi demekki. ozaman niye 1 yıl boyunca gençleşecez, oyuncunun geçmişine yatırım yapmayacağız artık diye beyanatlarda bulundu hoca. ben yemiyorum şahsen bu bahaneleri artık. transfer dönemi bitince hoca yapılan hamlelerden çok mutluydu ayrıca. basın toplantısında çok istediğini itiraf ettiği morutanı bile aldı sonunda.
Ghezall maliyetli diye alinmadi,herkeste dogru karar dedi terimcilerde dahilHerkes bir şekilde suçlu oluyor ama medyada ,twitter da hoca hiç bir vakit hatalı,suçlu olmuyor ya ne güzel iş. Larsen alınsaydı , morutan yerine ghezzal alınsaydı hoca bunları istemedi ki boey istedi , morutanı istedi almadılar olurdu.