Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.577
- 66.689
- 5.003
kasımpaşayı yenseydik bari. moralim sıfır, şifacıya olan inancimı yitirdim.Olacak1 haftada 3 zorlu mac,7 eksikle cikiyor.el insaf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kasımpaşayı yenseydik bari. moralim sıfır, şifacıya olan inancimı yitirdim.Olacak1 haftada 3 zorlu mac,7 eksikle cikiyor.el insaf
Fatih hoca takımdayken herhangi bi lig macini alabilcegimize inanmadim sezon basindan beri,hala ayni inanctayimkasımpaşayı yenseydik bari. moralim sıfır, şifacıya olan inancimı yitirdim.
kaynakfabregas süper olur
Bu rezaletin birinci sorumlusu Eleman terimdir.
25 yaş üstü kim varsa gelsin. yeni projenin adı "tecrübelileşme". en azından küme düşmeyizfabregas süper olur
Berkanin yanlis rolde oynatildigi icin kotu gorundugu zannediyorum , Taylas press yapildiginda cok panik yapan bir oyuncu Cicaldau ise hic sorumluluk almiyor dolaysiya butun yuk Berkana biniyor ve kendini futbolunu oynayamiyor. Gbamin sorumluluk alan , basan ve bol press yapan bir oyuncu Gedsonu zaten biliyoruz bunlarin ikisi Berkani rahatlatip istedigimiz bekledigimiz performansi gosterecegini zannediyorum. Elano bile Baris-Mustafa- ayhan ile oynadigi vakit cok kotu gorunmustu.
okanı getirmeliydiler sergen , o olmadı bülent korkmaz.Fatih hoca takımdayken herhangi bi lig macini alabilcegimize inanmadim sezon basindan beri,hala ayni inanctayim
6 tecrubeli 5 genc olmaliydi ilk 11 de