Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biseyler duzelmek zorunda,ben kendi payima düşeni yapip ceza alacagim yarin.son kez yaziyorum nobete bu gece

1642716751783.webp

6 tecrubeli 5 genc olmaliydi ilk 11 de

Bilemiyorum.

Campos, Sacramentoya getirebilen adam, Transferde hic ama hic birsey yapamamasi, ilginc geliyor.

Berkanin yanlis rolde oynatildigi icin kotu gorundugu zannediyorum , Taylas press yapildiginda cok panik yapan bir oyuncu Cicaldau ise hic sorumluluk almiyor dolaysiya butun yuk Berkana biniyor ve kendini futbolunu oynayamiyor. Gbamin sorumluluk alan , basan ve bol press yapan bir oyuncu Gedsonu zaten biliyoruz bunlarin ikisi Berkani rahatlatip istedigimiz bekledigimiz performansi gosterecegini zannediyorum. Elano bile Baris-Mustafa- ayhan ile oynadigi vakit cok kotu gorunmustu.

Pek tabi olabilir. Ama ben maalesef senin kadar optimist degilim Mehmet. Bize skorer, skora katki verecek ortasahalar lazim. Berkan'in gol atma ihtimali oldukca az. Asist belki. Daha cok sorumluluk alacagi noktasinda ise suphem yok.

Fabregas ın transfermarkt bu sezon profili uyluk sakatlığı ile dolu monaco bize yine başka bir kronik sakatı itelemenin peşinde gibi duruyor.

Takımın omurgasına 1er tane tecrübeli transfer yapsaydık bu takım ligi süpürürdü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt