Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bir 6 numara ve Gedson’u bile alsak takımın hücum hattında bir yere 10 numara olur, sağ kanat olur, lider özellikli yetenekli gol ve asist yapabilen bir oyuncu almadıkça sorun tam olarak çözülmez.

Bilemiyorum.

Campos, Sacramentoya getirebilen adam, Transferde hic ama hic birsey yapamamasi, ilginc geliyor.
İnanmak istediğim şey Trabzon maçının sonrasındaki hafta Campos'un raporuna göre transferin tamamlanması o hafta satılacağın satılması, alınacak oyuncunun takıma katılması ama tabi benim polyannacılığımdır bu.

İnanmak istediğim şey Trabzon maçının sonrasındaki hafta Campos'un raporuna göre transferin tamamlanması o hafta satılacağın satılması, alınacak oyuncunun takıma katılması ama tabi benim polyannacılığımdır bu.

Elmas biraz zor yapar ya, yazin bile transferler son dakkikda geldi.

Hamsiler, 4 adami donem baslamadan aldi.

Umut Bozok Ahmet caliğa saygidan mi sevinmedi yoksa Hasta Galatasarayli filan mi cocuk?

Ekli dosyalar

• DF617066-B0F1-428F-8B28-4C04A86C9415.webp
    DF617066-B0F1-428F-8B28-4C04A86C9415.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 30
Cin olmadan şeytan çarpmaya çalıştık. 3e alıp 15e satacaktık paraları cukkalayıp borçları sıfırlayacaktık. Vay anasını öyle kolaydı o işler :)
öyle kolay olsaydı herkes yapardı zaten. porto, benfica, leipzig, dortmund bu işleri sanki çok kolay başardı. şampiyonluğa oynayan bi takım için zor işler. o yüzden bu yetiştirme işini geri planda ve altyapıda yapmalıydık.

Vidal gibi birini 1.5 yilligina alabilsek soyle orta sahayi toparlayacak bir iki kisi daha lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt