Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada taraftarın bir kısmı da cahilleşmiş. Birey , hiçbir zaman kurumdan büyük değildir. Dünkü taraftarlar, aslında bu takımı Terimin bu hale getirdiğinin farkında değiller. Bilerek farkında olmuyorlar. Çünkü ölümüne sevdiği için herkes yapılan bütün yanlışları gözardı etti ve ediyor da.Bu takım düşerse Fatih Terimin bende kredisi biter. Yani sevgi yerini nefrete bırakır. "Tünelin ucunda ışığı görüyorum" derken aslında Bank Asya 1. ligmiş o ışık. 33 yaşındayım Galatasaray'ı ilk defa bu kadar çaresiz ve aciz görüyorum.Hep beraber taraftar olarak üzülüyoruz ve hatta kahroluyoruz.Ancak biz de kendimize çeki düzen vermeliyiz. Dünkü takımın hepsi resmen çöp ve bu kadroyu yapan da Terimdir. O yüzden kimse bana Terimi savunmasın.

Geçen sene takımda olupta işe yaramaz deyip gönderdiğimiz takımı koysan en kötü 4. Sıradaydı şuan.

hepsi ligde az çok iş yapar konuma gelmiş şaka gibi

Okan
Şener.. Donk.. Çalık.. Taşdemir
Belhanda.. Jimmy. Akbaba.
Yunus.. Adem.. Emre mor

Günaydın diyeceğim de günümüz hiç aydın değil kapkara bir güne uyandık. Dün gece yine tüm Galatasaraylılar adına rezalet bir geceydi. Koca sezon eziyet şeklinde geçiyor zaten. Bir de küme düşme korkusu eklendi bunun içine. Şimdi sırasıyla yapılması gerekenleri yazayım

1. Florya kontrol altına alınmalı. Takımın antrenman yaptığı, birlikte çalıştığı tek yer orası. Orada her kafadan bir ses çıkamaz. Orada disiplin olur. Oyuncular, futbol dışında başka şey düşünmezler.

2. Birileri bu takımın tüm oyuncularına teker teker gerçekleri açıkça üstüne basa basa anlatmalı. Oynadıkları takımın kim olduğunu, geçmişteki başarılarını ve dahası şuan oynanan oyunun berbatlığı, oyuncular bir kere yeteneksiz olduklarını kabul etmeliler. Sıradan bir Anadolu takımı oyuncularından beter durumdalar. Ama biz hepsine sezon başından beri yıldız muamelesi yaptık, halen daha kendilerini af edersin bir bok sanıyorlar. Hayal dünyasından çıkıp gerçeklerle yüzleşmeli ve bunu kabul etmeliler.

3. Taraftar olarak bize düşen görev her maç oyuncuları ıslıklamak, Burak Elmas'ı istifaya davet etmek olmaz, olmamalı. Kötü de oynasalar destek vermeliyiz. Küme düşmememiz için bu şart. Bu sezon küme düşmemeyi başarırsak Mayıs'ta erken seçim kararı aldırıp Burak Elmas'ı gönderebiliriz.

4. Oyuncu transfer edilmeli diyeceğim de bu takıma Messi ile Ronaldo bile gelse, teknik direktörlüğe Jose Morunho da gelse nafile. O yüzden Burak Elmas'ı gönderene kadar hiç transfer yapılmasın daha iyi. Boşuna kulüp borç altına da sokulmasın. Benim bu sezondan tek beklentim küme düşmemek. Onun dışında Burak Elmas'ın normal dönemi için 2 sezonu daha kalıyor. Allah bize sabır versin. Bir de artık güçlü bir başkan çıkartalım. Gerekirse Fatih Terim başkan olsun.

Geçen sene takımda olupta işe yaramaz deyip gönderdiğimiz takımı koysan en kötü 4. Sıradaydı şuan.

hepsi ligde az çok iş yapar konuma gelmiş şaka gibi

Okan
Şener.. Donk.. Çalık.. Taşdemir
Belhanda.. Jimmy. Akbaba.
Yunus.. Adem.. Emre mor

Allah rahmet eylesin ama Ahmet Çalık'ı yazmışsın renktaş

Sakın transfer yapma, bak ciddi söylüyorum. Paraları çöpe atma artık yeter.

Sezon çoktan bitti, küme düşmemek için öküz gibi para harcamanın manası yok.

Düşeceksek de düşelim, bundan sonra gelecekler bu kadar saçmalığı bir arada yaparlarsa neler olabileceğini görmüş olurlar.

düşersek borçlar silinir mi?

Günaydın herkese;

Yarın üyeler olarak Sayın Başkan ve Yönetim kuruluyla(son sonuçlardan sonra değiştirmezlerse) online toplantımız mevcuttur, iletmemi istediğiniz talepleriniz olursa( küfür, hakaret değil lütfen) ve tabi konuşma izini verileceği söylendi o izin verilirse yazarsınız iletim sağlanacaktır.

Günaydın herkese;

Yarın üyeler olarak Sayın Başkan ve Yönetim kuruluyla(son sonuçlardan sonra değiştirmezlerse) online toplantımız mevcuttur, iletmemi istediğiniz talepleriniz olursa( küfür, hakaret değil lütfen) ve tabi konuşma izini verileceği söylendi o izin verilirse yazarsınız iletim sağlanacaktır.
İstifa

Günaydın herkese;

Sadece sunu merak ediyorum; istifa etmeyi dusunuyormu?k

Günaydın herkese;

Kulübü anadolu takımlarına çevirirken çok zevk almış mı?

Daha bakkal işletemeyecek tip gelip başkan oldu.

Sorsana özellikle bu ezikliğinin sünepeliğinin sebebi ne?

Hayrinin dediği gibi rakibi karşılamayı en kötü takım bile yapabilyorken biz rakibi çok rahat döndürüyoruz. Bunlar normal şeyler degil

Günaydın herkese;

Kurtlar vadisinde cakir oldugunde(gsmiz) polat (burak) bir gecede 6 babayi infaz etmisti (ft,neco,selcuk,fahri,sukru,mert) ve son derece dogruydu

Bir baska bolumde ise kirvenin mezara attigi kursunu ustlenen memati mermiyi kirveye iade etmisti ,iade edince kirve( ft medyasi) lazziya araciligiyla(ua) mematinin (isitan gun) kellesini istemisti

Burak once gidip o bolumu izlesin ve polatin mematinin kellesini vermedigi gibi isitanin kellesini kimseye vermesin

Camposuda napsin etsin resmen gorevlendirsin danismanlikla olmaz bu isler,resmi bir gorevi olmazsa campos mendez sacramento macramento bizi sallamaz ve sonucunda

İlk 2 hamlesi bunlar olsun,gidisata gore digerlerinide yazarim iletisimde kalalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt