Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.249
- 101.450
- 5.238
Küme dusuuuur bizi basgaaaan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene takımda olupta işe yaramaz deyip gönderdiğimiz takımı koysan en kötü 4. Sıradaydı şuan.
hepsi ligde az çok iş yapar konuma gelmiş şaka gibi
Okan
Şener.. Donk.. Çalık.. Taşdemir
Belhanda.. Jimmy. Akbaba.
Yunus.. Adem.. Emre mor
Toprağı bol olsun sene başından beri gayet iyi oynadı konyada. O yüzden yazdım rengim.Allah rahmet eylesin ama Ahmet Çalık'ı yazmışsın renktaş
Olur mu ki yadüşersek borçlar silinir mi?
İstifaGünaydın herkese;
Yarın üyeler olarak Sayın Başkan ve Yönetim kuruluyla(son sonuçlardan sonra değiştirmezlerse) online toplantımız mevcuttur, iletmemi istediğiniz talepleriniz olursa( küfür, hakaret değil lütfen) ve tabi konuşma izini verileceği söylendi o izin verilirse yazarsınız iletim sağlanacaktır.
Sadece sunu merak ediyorum; istifa etmeyi dusunuyormu?kGünaydın herkese;
Yarın üyeler olarak Sayın Başkan ve Yönetim kuruluyla(son sonuçlardan sonra değiştirmezlerse) online toplantımız mevcuttur, iletmemi istediğiniz talepleriniz olursa( küfür, hakaret değil lütfen) ve tabi konuşma izini verileceği söylendi o izin verilirse yazarsınız iletim sağlanacaktır.
Kulübü anadolu takımlarına çevirirken çok zevk almış mı?Günaydın herkese;
Sakin ol kanka kalbine inecekKulübü anadolu takımlarına çevirirken çok zevk almış mı?
Daha bakkal işletemeyecek tip gelip başkan oldu.
Sorsana özellikle bu ezikliğinin sünepeliğinin sebebi ne?
Kurtlar vadisinde cakir oldugunde(gsmiz) polat (burak) bir gecede 6 babayi infaz etmisti (ft,neco,selcuk,fahri,sukru,mert) ve son derece dogruyduGünaydın herkese;