Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtlar vadisinde cakir oldugunde(gsmiz) polat (burak) bir gecede 6 babayi infaz etmisti (ft,neco,selcuk,fahri,sukru,mert) ve son derece dogruydu

Bir baska bolumde ise kirvenin mezara attigi kursunu ustlenen memati mermiyi kirveye iade etmisti ,iade edince kirve( ft medyasi) lazziya araciligiyla(ua) mematinin (isitan gun) kellesini istemisti

Burak once gidip o bolumu izlesin ve polatin mematinin kellesini vermedigi gibi isitanin kellesini kimseye vermesin

Camposuda napsin etsin resmen gorevlendirsin danismanlikla olmaz bu isler,resmi bir gorevi olmazsa campos mendez sacramento macramento bizi sallamaz ve sonucunda

İlk 2 hamlesi bunlar olsun,gidisata gore digerlerinide yazarim iletisimde kalalim

:think:

Bu yönetimle ne transferi Allah aşkına adamların umurunda bile değildir

İnanmak istediğim şey Trabzon maçının sonrasındaki hafta Campos'un raporuna göre transferin tamamlanması o hafta satılacağın satılması, alınacak oyuncunun takıma katılması ama tabi benim polyannacılığımdır bu.
Karı da istermisin ustat dedirten bir post olmuş renktas..

Günaydın Pires uçağa bindimi Gallardo yola çıktımı?
Haber bile yok yaw

Bu kadar eksiği olan bir takıma transfer sezonu bir hafta önce başlamasına rağmen halen transfer yapamayanlardan transfer değil, istifa bekliyorum.

Fernando gittiğinden beri orta sahamız çökmüş vaziyette oynuyoruz. Onun olduğu dönemde sıfıra inip göbeğe kesilen toplardan pek gol yediğimizi hatırlamıyorum. Tabii beklerimizde standart üstü idi. Şimdikiler bildiğin bomboş isimler.

Camia olarak inanılmaz bir türbülansa girdik. Ben Fatih hocayı çok severim ama Galatasaray'a zarar veren babamın oğlu olsa tanımam. Dün evet rezil bir futbol vardı, rezil bir sonuç vardı ama Fatih Terim tezahüratı niye ? Sanki sahadaki onca çöpü Fatih hoca doldurmamış gibi. Ha madalyonun öte tarafında bu Torrent'ten de bir şey olmayacağı belli oldu. Yalnız bizim öncelikle kadro kalitesini arttırmamız lazım. Kaptanı Ömer Bayram, kalecisi İsmail Çipe, orta sahası Alpaslan-PVA olan takım alt lige düşse geri Süper Lige çıkamaz.

Forumda sıkıntı mı var girilmiyor, uygulamadan hiç açmıyor safariden de geç açıyor

Hangi mevkiye transfer yapacaksın ki?
Marcao- Nelsson- Keren harici her mevkiye ilk 11 oynayacak oyuncu lazım. Çöpleri de defetmek lazım.
Terim yine 3 senemizi yedi.

Kurtlar vadisinde cakir oldugunde(gsmiz) polat (burak) bir gecede 6 babayi infaz etmisti (ft,neco,selcuk,fahri,sukru,mert) ve son derece dogruydu

Bir baska bolumde ise kirvenin mezara attigi kursunu ustlenen memati mermiyi kirveye iade etmisti ,iade edince kirve( ft medyasi) lazziya araciligiyla(ua) mematinin (isitan gun) kellesini istemisti

Burak once gidip o bolumu izlesin ve polatin mematinin kellesini vermedigi gibi isitanin kellesini kimseye vermesin

Camposuda napsin etsin resmen gorevlendirsin danismanlikla olmaz bu isler,resmi bir gorevi olmazsa campos mendez sacramento macramento bizi sallamaz ve sonucunda

İlk 2 hamlesi bunlar olsun,gidisata gore digerlerinide yazarim iletisimde kalalim

Aga bu nedir ya 🤣🤣🤣🤣

Camia olarak inanılmaz bir türbülansa girdik. Ben Fatih hocayı çok severim ama Galatasaray'a zarar veren babamın oğlu olsa tanımam. Dün evet rezil bir futbol vardı, rezil bir sonuç vardı ama Fatih Terim tezahüratı niye ? Sanki sahadaki onca çöpü Fatih hoca doldurmamış gibi. Ha madalyonun öte tarafında bu Torrent'ten de bir şey olmayacağı belli oldu. Yalnız bizim öncelikle kadro kalitesini arttırmamız lazım. Kaptanı Ömer Bayram, kalecisi İsmail Çipe, orta sahası Alpaslan-PVA olan takım alt lige düşse geri Süper Lige çıkamaz.
Bu konu gerçekten de tespit ettiğin gibi renkdaş maçı izlerken millet İsmail'i ıslıklıyor ... Evet sonuna kadar doğru gerçekten yetenek anlamında çok kısıtlı bir kaleci aksini kimse söyleyemez ama adam ben yeni Buffon'um bana şans verin demiyor ki ... Herkesin bakması gereken konu 20.01.2022 tarihi itibariyle oynanacak resmi bir müsabaka da bu adamın kalede olma ihtimalini kim hesapladı sene başında yapılan sezon planlamasın da Muslera herhangi bir nedenle kalede olmazsa kaleye kim geçer senaryosunda tahtaya yazılan isim İsmail midir ? Bu sezonki fiyasko da Başkan ve Yönetim Kurulu, en az onlar kadar da Fatih Terim suçludur ...

Bu konu gerçekten de tespit ettiğin gibi renkdaş maçı izlerken millet İsmail'i ıslıklıyor ... Evet sonuna kadar doğru gerçekten yetenek anlamında çok kısıtlı bir kaleci aksini kimse söyleyemez ama adam ben yeni Buffon'um bana şans verin demiyor ki ... Herkesin bakması gereken konu 20.01.2022 tarihi itibariyle oynanacak resmi bir müsabaka da bu adamın kalede olma ihtimalini kim hesapladı sene başında yapılan sezon planlamasın da Muslera herhangi bir nedenle kalede olmazsa kaleye kim geçer senaryosunda tahtaya yazılan isim İsmail midir ? Bu sezonki fiyasko da Başkan ve Yönetim Kurulu, en az onlar kadar da Fatih Terim suçludur ...
Kesinlikle rtaş. Berbat bir kadro mühendisliği yapıldı. Öyle az para da harcamadık ama eldeki malzeme ortada işte. Fatih hocanın Tudor'dan devraldığı kadro evet çok yüklü sözleşmelere girilmiş bir kadroydu ama kaliteli kadroydu. Hoca da o kadroyla şampiyonluğu aldı. Ancak hocaya kadroyu sen yap dediğin anda işler bocalıyor. Campos hamlesini bundan dolayı çok değerli görüyorum. Kadro mühendisliği olayı öyle kolay bir şey değil. İşte kuşlarda da görüyoruz benzeri durumu. Koç 4 yıldır transfer yapıyor ama hala kadro tutturamadı. Campos'la öyle danışman manışman değil, ne para istiyorsa verip resmi şekilde sportif direktörlük için anlaşılmalı ve önümüzdeki sezon için sağlam bir kadro mühendisliği yapılmalı.

Suclulardan biri gitti, sira diger suclularda. Ve ts macina da kalede ismail ile cikarsa torrent de onlarla beraber gidebilir.

Sen koy kaleye fatihi oda ismail gibi sicarsa en azindan taraftara bakin fatih de bir ismail de diyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt