Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarısızlığımızın asıl nedeni nedir arkadaş? Biri çıkıp anlatsın bana valla artık kafayı yiyeceğim yeminle? Kimde suç oyuncularda mı, hakemlerde mi, federasyonda mı, Fatih Terim'de mi, Domenec Torrent'de mi yoksa yöneticilerde mi başkan Burak Elmas'ta mı? Kimde, hükümette mi, siyasiler de mi mafyalar mı karıştı işin içine? Bir takımı diyelim Trabzonspor'u bilerek şampiyon yapmak istiyorlar diyelim hadi tamam artık şampiyonluk şansımız da kalmadı neden halen hakemler bizim aleyhimize maç yönetmeye devam ediyor? Küme düşürmek mi asıl amaçları? Yok sorunumuz oyuncularda diyorsanız da bu aynı oyuncular değil miydi Avrupa Ligi'nin ölüm grubundan namağlup olarak bir üst tura çıkan? Ne değişti de aynı oyuncular sonra birden bire kendi evlerinde 2. ligin sonuncusu 10 eksikli Denizlispor'a elenir oldu. Oyuncular kötülerdiyse en baştan kötü değiller miydi? Sonradan birden bire vahiy mi indi de kötüleştiler? Anlamadım gitti valla ulan bu ne karma karışık bir durumdur? Anlayanınız varsa buyursun anlatsın lütfen.

Son düzenleme:
Hocam katılıyorum çoğu yere, güçlü değiliz, olmamamızdan kaynaklanan beraberinde bir ton da sorun getiriyor, üzerine çokça konusabilinir. Ama hepsi birbirine baglantili bu işlerin. Balık baştan kokar, sen güçlü degilsen yönetim olarak sahaya da öyle ya da böyle yansıyor. Elin td si sahaya girip topa vuruyor 1 maç, senim tdnin en ufak tepkisi 3,4 maçtan başlıyor en basiti. Hakemler işin figuranı yani burada. Tepeden ne deniyorsa, nasıl mesaj gönderiliyorsa onu uyguluyorlar.
Önceden de hakemler kötüydü, gel gelelim hiç bir dönemde bariz şekilde bu kadar kör göze parmak sokmazlardı. 1 degil, 2 değil, 3 değil. Ki bu olanlar var denen zımbırtı varken yaşanıyor, demek ki burada bir art niyet mevcut ve bu kadar bariz iken bu konu asıl ilk başta sorgulamamız gereken sen yönetim olarak ne yapıyorsun bunların karşısında.

Takımın iyi oynamaya başladığı zamanları da gördük, iyi oynuyoruz diyelim, çat 1 düdük uydurma bir penaltı, çat 1 düdük en formda oyuncuna diğer maçlarda verilmeyen bir kırmızı kart. Çoğaltabiliriz de bu örnekleri. E bunlar oyuncuların moral motivasyonunu da etkiliyor, sahayı, oynanan oyunu da etkiliyor.

Abi az buz değil, tam 17 puan. Senin kötü oyunundan bağımsız gasp edilen 17 puan.

Diger tum dediklerine katiliyorum, oralarda hem fikiriz, takimin eksikleri olsun, yanlis yapilanma vs. Ama suna da eminim ki cok güçlü bir takımımız olsa da bu sene için seni en fazla 2. yaparlardı.
Ya da şöyle diyeyim, güçlü bir takıma ve oyuna sahip olsaydık, bu sezon tff, mhk, sahadaki hakemler ve vardaki hakemleri gördükten sonra yine de şampiyon olurduk diyebilen çıkar mı ? Olurduk diyen varsa şahsi düşüncem ve tavsiyem hayal dünyasından bir an önce çıkmaları olur.

Temsili kuvvetli, doğru yerde doğru işleri yapan, sözlerinin kıymeti olan bir başkan ve yönetim gelmedikçe, ve bu art niyeli, sana savaş açmış olan o adamlar o koltuklardan gitmediği takdirde takımı ne kadar güçlendirirsen güçlendir şampiyonluktan bahsetmek doğru olmaz. Hakemlerin hodri meydan dediği bir takım şampiyon falan olamaz maalesef.

Son olarak bir örnek daha var karşımızda kabak gibi belirtmeden gecmek istemedim, dedigim gibi fazlasiyla da cogaltabiliriz bu ornekleri, Ali palabıyık'a rize macindan sonra mac vermedi bu adamlar, ki hani faul olup olmadığı konusunda da %50-50'ydi insanlar o malum pozisyonda. Yahu olabilir mi böyle birşey, hakemlere daha açık nasıl mesaj verebilirsin. Amacınız ne sizin ?

Durumlar böyleyken gelecek senelerden de hiç umutlu değilim maalesef. Bu sene yapılanlar gelecek sene yapılamaz denebilinir mi ? Yukarılarda ne yapılacak, nasıl yapılacak bilmiyorum büyük bir temizlik şart. Bunu da yapacak kişiler biz değiliz yönetimindekiler. Biz en fazla bir organizasyon yapabiliriz tff ye yürümek gibi vs.

Bu konular halledilmeden, o futbolun başındaki Gs düşmanları oradan gitmeden rengim, cok tekrara düştüm, şahsi fikrimdir, benim için 2. planda kurulacak kadro, td, planlama vs. Tabii ki güçlü kadromuz oyunumuz da olmalı, bunlar cepte durmalı.

Hakkımızda hayırlısı.
Tamam bunlara katılıyorum bunu da engellemenin tek yolu bu sene fener maçından sonraki maça çıkmamak olacaktı. O gün onu yapsalar bugün hoca da takım başında olurdu şampiyon mu oluruz diye hayal kurardık. Herif başkanı olduğu kurumun sosyal gücünü daha kavrayabilmiş değil. Zaten kavrayabilme ilk dediğime gelir bu takımı fişek gibi çalışan işleyen çarka çevirirlerdi sonra da kimse hatalı karar vermeye cesaret edemezdi.
Çünkü şampiyon olduğumuz başakşehir maçında nasıl parçaladıysak nasıl sürekli iptal edildikçe attıysak aynı stili uygulayacaktık. Hata burada bana göre. Galatasaray dediğin umutsuz olmaz, pes etmez son dakika gelse de saldırır.
Son 10 maçtır özellikle son dakikalar geride de olsançk sanarsın zaman geçiriyoruz top kaleden 15 saniye çıkmıyor orta sahaya 30 saniyede geliyor.

Galatasaray template.

Tecrübeli Kaleci
Defansif bek - Libero - Stoper - Ofansif Bek
İki yönlü tempolu orta saha - Top çalma özelliği iyi defansif orta saha
Golcü kanat forvet - Dripling kabiliyeti olan golcü ofansif orta saha - Oyun Kurucu Kanat
Gezen Golcü Santrfor​

Okan
Boey - Marcao - Kaan - Pva
Pulgar
Kerem - Gedson - Vilhena - Moses
Pukki​

Tamam bunlara katılıyorum bunu da engellemenin tek yolu bu sene fener maçından sonraki maça çıkmamak olacaktı. O gün onu yapsalar bugün hoca da takım başında olurdu şampiyon mu oluruz diye hayal kurardık. Herif başkanı olduğu kurumun sosyal gücünü daha kavrayabilmiş değil. Zaten kavrayabilme ilk dediğime gelir bu takımı fişek gibi çalışan işleyen çarka çevirirlerdi sonra da kimse hatalı karar vermeye cesaret edemezdi.
Çünkü şampiyon olduğumuz başakşehir maçında nasıl parçaladıysak nasıl sürekli iptal edildikçe attıysak aynı stili uygulayacaktık. Hata burada bana göre. Galatasaray dediğin umutsuz olmaz, pes etmez son dakika gelse de saldırır.
Son 10 maçtır özellikle son dakikalar geride de olsançk sanarsın zaman geçiriyoruz top kaleden 15 saniye çıkmıyor orta sahaya 30 saniyede geliyor.
Hem yönetimsel olarak hem takımsal olarak çok büyük bir kriz yaşıyoruz, tepemizde de hayali falan olmayan, açıkça, çekinmeden kendilerini gösteren Galatasaray düşmanları.
Ne olacak, nasıl olacak sonumuz bilemiyorum, işin kötüsü yönetimimiz de bunu bilmiyordur eminim. Çok zor durumdayız.

Başarısızlığımızın asıl nedeni nedir arkadaş? Biri çıkıp anlatsın bana valla artık kafayı yiyeceğim yeminle? Kimde suç oyuncularda mı, hakemlerde mi, federasyonda mı, Fatih Terim'de mi, Domenec Torrent'de mi yoksa yöneticilerde mi başkan Burak Elmas'ta mı? Kimde, hükümette mi, siyasiler de mi mafyalar mı karıştı işin içine? Bir takımı diyelim Trabzonspor'u bilerek şampiyon yapmak istiyorlar diyelim hadi tamam artık şampiyonluk şansımız da kalmadı neden halen hakemler bizim aleyhimize maç yönetmeye devam ediyor? Küme düşürmek mi asıl amaçları? Yok sorunumuz oyuncularda diyorsanız da bu aynı oyuncular değil miydi Avrupa Ligi'nin ölüm grubundan namağlup olarak bir üst tura çıkan? Ne değişti de aynı oyuncular sonra birden bire kendi evlerinde 2. ligin sonuncusu 10 eksikli Denizlispor'a elenir oldu. Oyuncular kötülerdiyse en baştan kötü değiller miydi? Sonradan birden bire vahiy mi indi de kötüleştiler? Anlamadım gitti valla ulan bu ne karma karışık bir durumdur? Anlayanınız varsa buyursun anlatsın lütfen.
Kimse gerçekten sorumluluk almıyor bu transfer kötü kim yaptı diyoruz hoca istemedi oluyor yönetim yan bastı o oldu bu oldu derken kimsenin sorumluluk hata kabul etmediği kimsenin sahibi olmadığı kulüp bu hale geldi

izlemiyor bile , marcao daha havadayken kafayı çevirip gidio herif...

yani sabrinin hayal dünyası videosu tarzı işler....

marcao vuracak diye depara kalkmış
aslında o kdr ezilecek bi husus değil gibi
zaten marcaonun topu teğet geçip diğer herifin indirmesi 1 snlik olay orda dönüp donka gidecek kdr vakit yok

bundan sonra transferleri campos yapacakmış
şu gidecekler konusunda yardımı olsa bari asıl. 15m cash sokulması lazım bir transferden

marcao vuracak diye depara kalkmış
aslında o kdr ezilecek bi husus değil gibi
zaten marcaonun topu teğet geçip diğer herifin indirmesi 1 snlik olay orda dönüp donka gidecek kdr vakit yok

dk 20 olsa hadi tamam ani atak kokladı, 45 + yav devre bitecek o top uzaklaştığında.

yanında adam boş yani , halısahada yapmazsın hayri başkan bunu.

he şuda var tabi - bizim o opta 5 - 6 kişilik grubu geçtim - kabahat sırf halil gibi algılanmasın yani - Ömer Notflying Dutchman arka direkte 1 adama bakması lazım ki o adam top indirip kontrol edip asisti yapıyor.

Takımın genel problemi, 11 kişi oynamıyoruz 11 tane tekil kişi oynuyoruz oyunu.

dk 20 olsa hadi tamam ani atak kokladı, 45 + yav devre bitecek o top uzaklaştığında.

yanında adam boş yani , halısahada yapmazsın hayri başkan bunu.

he şuda var tabi - bizim o opta 5 - 6 kişilik grubu geçtim - kabahat sırf halil gibi algılanmasın yani - Ömer Notflying Dutchman arka direkte 1 adama bakması lazım ki o adam top indirip kontrol edip asisti yapıyor.

Takımın genel problemi, 11 kişi oynamıyoruz 11 tane tekil kişi oynuyoruz oyunu.
Halil hep aynı. Hoca farketmeksizin, gamsız, bencil,hain gibi top oynuyor. Dk 10 adam sanki daha yeni 90 dk dan çıkmış gibi yürüyor etrafindakiler pres yaparken. Ömer 'in yaptığı beceriksizlik, yetersizlik en naif tabir ile ama Halil bildiğin maç satar gibi bir davranış.

Herifin olumlu hareketi 1se 10 tane olumsuz var ya.
Millet bizim kiralıkları oymatmıyorken biz niye milletin oyuncusunu ısrarla oynatıyoruz yav. Koca dünyada yedek olabilecek idareten bir tane santrafor bulmak çok mu zor ya.
forvet de değil kendisi. Forvet özelliği ne ki bu adamın sadece topla dönebiliyor diye oynatıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt