Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.117
- 39.912
- 2.953
Hic sanmiyorum. Insallah sezon sonu secim olur dicem de. Takim duserse aday cikar mi emin degilimTrabzon maçından sonra kaçarlar bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic sanmiyorum. Insallah sezon sonu secim olur dicem de. Takim duserse aday cikar mi emin degilimTrabzon maçından sonra kaçarlar bence
Bizim takımda uğursuz olan futbolcu kim yav bizde gönderek
Buna babeli de kat.Tartışmasız Arda.Galatasaray forması giydiği süre boyunca,neredeyse hiç,iyi oyun ve başarı görmedik.
Ben de bozuldu galiba dedim. Düzelir umarımhay arkadaş tapatalktan giremeyince site gitti herhalde dedim, millet fink atıyo içeride yok mu gelişme
futbolla ilgiyi kesmeye ramak kaldı yeni bi spor lazım
Tff'nin bize iyiliği olmaz.Ts'den puan alıp Lig'in ilgisini arttırmak istiyo olabilirler..Taylanin cezasi 1 maca inmis galiba. Artik federasyonda durumun ciddiyetini anladi galiba. Yoksa hayatta düsmezler bunu.
Federasyona uyarı gitti herhalde ne yapıyorsunuz siz adamları bir de yayın ihalesi zamanı küme düşürüp ligin değerini iyice mi düşüreceksiniz diye. Eğer böyle bir uyarı gitmediyse adamlar gözü karartmış iyice küme düşürmeye oynuyorlar bizi dün verilmeyen penaltı neydi öyle ya.Taylanin cezasi 1 maca inmis galiba. Artik federasyonda durumun ciddiyetini anladi galiba. Yoksa hayatta düsmezler bunu.
Zaten iyilik sayilmaz, videoda hersey belli. Bu durumda 2 maca birakamazlar.Tff'nin bize iyiliği olmaz.Ts'den puan alıp Lig'in ilgisini arttırmak istiyo olabilirler..
Bizim takımda uğursuz olan futbolcu kim yav bizde gönderek
Başka bir gazeteci ise Diawara Valencia’da oynamayı tercih ederdi ancak Galatasaray’ın teklifi daha yüksek demiş.
Mallarco’ya Rico’ya kaptırdıktan sonra pek inandırıcı gelmedi. Takipçisi çok değil zaten.