Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hay arkadaş tapatalktan giremeyince site gitti herhalde dedim, millet fink atıyo içeride yok mu gelişme

futbolla ilgiyi kesmeye ramak kaldı yeni bi spor lazım

Galatasaray, Eylül ayında “Hayır” cevabı aldıktan sonra Diawara ile ilgilenmedi.
Galatasaray ile Diawara için bir görüşme yok.

Torrent Gedson yerine Diawara istiyor len

Salak salak uğraşacaklarına 2 orta saha alıp bide kaleci çözseler dertler bitecek

Taylanin cezasi 1 maca inmis galiba. Artik federasyonda durumun ciddiyetini anladi galiba. Yoksa hayatta düsmezler bunu.

Başka bir gazeteci ise Diawara Valencia’da oynamayı tercih ederdi ancak Galatasaray’ın teklifi daha yüksek demiş.
Mallarco’ya Rico’ya kaptırdıktan sonra pek inandırıcı gelmedi. Takipçisi çok değil zaten.

Taylanin cezasi 1 maca inmis galiba. Artik federasyonda durumun ciddiyetini anladi galiba. Yoksa hayatta düsmezler bunu.
Federasyona uyarı gitti herhalde ne yapıyorsunuz siz adamları bir de yayın ihalesi zamanı küme düşürüp ligin değerini iyice mi düşüreceksiniz diye. Eğer böyle bir uyarı gitmediyse adamlar gözü karartmış iyice küme düşürmeye oynuyorlar bizi dün verilmeyen penaltı neydi öyle ya.

Başka bir gazeteci ise Diawara Valencia’da oynamayı tercih ederdi ancak Galatasaray’ın teklifi daha yüksek demiş.
Mallarco’ya Rico’ya kaptırdıktan sonra pek inandırıcı gelmedi. Takipçisi çok değil zaten.

Adamın adı çok fake gibi geldi bana buna benzer birde portekizli vardı yada onunla karıştırdım bilmiyorum.

Bunlarin amaci demek milli araymis ama Giresun ve Pasa maclari kaybedilince planlari çamura saplandi.

büyük bir olağanüstü hal durumu oluştu

takımda fena olmayan oyuncular var

malesef sorunlarımız sadece kadro ile alakalı değil böyle bakan eksik bakıyor

evet şampiyon olamazdık ama 14.de olmaz bu kadro

terimin gitmesi doğruydu ama ya direkt oyun oynayan bir hoca getirecektik ya da torrent o oyuna geçecek bunun başka yolu yok

takım istenen oyunu oynamaya müsait değil ki ligde aynı hatayı terim de yapıyordu

klopp 4. seneden sonra daha fazla topla oynayan takım kurdu ki elindeki oyuncuları siz düşünün

muslera marcao nelsson boey berkan cica kerem emre k. mohammed ve kısmen feghouli fena adamlar değil

evet eksiklerimiz var ama her oyuncumuzu gömersek bir yere varamayız

acilen oyun mantığımızı değiştirmemiz lazım

Kim gelirse gelsin oyuncular havluyu atmış bu dakikadan sonra hedefleri kalmadığı için beklentiye girmek yanlış olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt