Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceden Avrupa'ya giden Türk oyuncuların oynadığı takımları desteklerdim, maçlarını özellikle takip eder, gol attıklarında sevinir, yendiklerinde sanki Galatasaray yenmiş gibi sevinirdim. Şimdi artık kiralık verdiğimiz Okan Kocuk, Yunus Akgün ve Emre Akbaba gibi oyuncuların maçlarını izlerken aynı duyguları yaşıyorum. Özellikle Okan Kocuk ve Yunus Akgün'ün bize ilerde çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Muslera'dan sonra bir 10 yıl daha kalemiz emin ellerde. Bir kanatta Kerem Aktürkoğlu, diğer kanatta Yunus Akgün bir 10 yıl bize kanat eksikliği hissettirmez.

Böyle güzel rahatımı bozmayın.
760DC581-DC7A-4DC6-9B5E-91A68B294BD1.webp

Oha yunus 8 gol 12 assist yapmis akbaba hattrick cakiyo okan 2 penatli arka arkaya kurtariyo bizden giden süper star oluyo bize gelen vitaminsiz cöp oluyo arkadas bunu bana biri aciklasin???
Çalışmak,çalışmak ve yine çalışmak!..En güncel örneğini bugün Sivasspor-Fenerbahce maçında gördük.Dengede giden maç bir anda ikinci yarı Sivas lehine tek kaleye döndü.Ustelik eksik Sivasspor (Gradel,Faysal Facir, Hakan Arslan, Atakan yok ilk 11'den).

Maçın 2. Yarısını izleyemedim ama sıkıntılı geçmiş sanırım.

Berke Özer, Instagram ve Twitter hesabını kapattı.

oley
oley
St maximin
cimbombomun çocuğu
st maximin demek için kaç para isterler

Avrupada gecis oyunu ile basarili olmusun ve ligde bunu becerememisin.Hocada pas futbolundan vazgecmedigi icin ligi cozemiyorsun bir turlu ve Hocayi gonderiyorsun.Be Mubarek adam Hocayi gonderdin tamam Gecis oyununda is yapan bir takim var ortada ona gore bir Td koy biseyler degissin. Sen takimin efsanesi gonderiyorsun, sonra O efsanenin beceremedigi ayni sistemi deneyen yasli ama tecrubesiz bi Adami getiriyorsun .Adama hadi ordan Lan derler.Ne alaka Tudor Bey diyeceksiniz ama Dusundukce kiziyorum buraya yazarak icimi bosaltiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt