- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Baya bi potansiyeldi. Düstü. Ama gelir mi? Insallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya bi potansiyeldi. Düstü. Ama gelir mi? Insallah
Uzun vaadeli iyi olabir ama bu durumda ligi bilen biri daha olurdu.bizim ihtiyacımız transfer degildi okan gibi bu ligi bilen yerli hocaydı ,yabancı hoca keli getir yine bişey yapamaz
bunu anlayamıyor hala sivri zekalar
Haydaaa. Yozgatlı neredesin?
Fizik olarak marcaodan cok daha iyi. Pasi basit oynatacaksin daha yararli olur.luyindama hata yapar ama kötü niyetli yapacagını sanmam o kadar sinsi gelmiyor
bizim ihtiyacımız transfer degildi okan gibi bu ligi bilen yerli hocaydı ,yabancı hoca keli getir yine bişey yapamaz
bunu anlayamıyor hala sivri zekalar
kerem iyi basladıda takım düsüp goller gelınce moral olarak bitti herkesKeremde bugün ne top tutabildi ne pas verebildi belki ilerde iyi bir oyuncu olabilir ama futbol zekası sıfır
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapma yavmangala ho
Tamer tuna’yı getirin yardımcı acil
Torent oyuncuları tanıyana kadar düşcez
Baktım biraz baya iyi dribling yapıyor. Alman ligini en son ne zaman izlediğimi hatırlamıyorum, o yüzden başka bir yorum yapamam ama geçiş için heyecan verici bir orta saha oluruz gibi.İlginç adam takımında oynayan biri kiralık+ satın alma olarak neden versinler? Satın alma opsiyonu kullanabileceğimiz bir opsiyon olmayacaktır diye düşünüyorum 6 no'ya daha tecrübeli biri daha iyi olur sanki böyle takımı yönetecek biri.
Bursa’ya geldiğinden beri galibiyet yüzü göremedi takım.Gelecekse de eskiden bizde oynayan biri gelsin zaten esas istediğim Tuğberk tabii.Tamer tuna’yı getirin yardımcı acil