Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim ihtiyacımız transfer degildi okan gibi bu ligi bilen yerli hocaydı ,yabancı hoca keli getir yine bişey yapamaz

bunu anlayamıyor hala sivri zekalar

üstad bizim zaten hocamız yerli değil miydi

ne olacak yerli olunca

nestor maestro da yabancı mesela aldı göztepeyi götürüyor işye

Keremde bugün ne top tutabildi ne pas verebildi belki ilerde iyi bir oyuncu olabilir ama futbol zekası sıfır

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav 6 numaraya getirin Meloyı 1 buçuk sezonda takımı ip gibi dizer

Okan
Boey Nelsson Marcao Pwa
Melo
Gedson Cicaldau
Emre Mohammed Kerem

Hepsini döve döve adam eder melo abiyle böyle abi lazım takımın başına

Stoperlerden birini veya beklerden birimi Türk yapmak şart. Orta sahaya 2 yabancı alırsak şayet ya Kaan Ayhan stoper veya Uğur Çiftçi sol beke alınmalı. Kaleci de yabancı olursa bu 2 mevki değişmeli

Keremde bugün ne top tutabildi ne pas verebildi belki ilerde iyi bir oyuncu olabilir ama futbol zekası sıfır

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kerem iyi basladıda takım düsüp goller gelınce moral olarak bitti herkes

golden sonraki reaksiyonu gördügümde yıkılmıslıgı hissettim

bu takım 2 farklı öne gecse bile tedirgin oynar artık

Bizim şuan yapmamız gereken

Gedson
6 numara
Yerli kaleci

Alıp ligde ilk 5 i zorlayıp önümüzdeki seneye odaklanmak Avrupa’da da bir tur daha yapabilirsek ekstrası olur anca

Transfer açılalı 12 gün olmuş hala tik yok. Adamlar acilmadan almış oyuncularını öyle yada böyle. Sen o koltukta oturuyorsan zamaninda yapacaksın transferleri. Kaleci, iki orta saha, gol atacak adam lazim. Bakalim burak bey zahmet edip Alanya macina yetiştirecek mi

İlginç adam takımında oynayan biri kiralık+ satın alma olarak neden versinler? Satın alma opsiyonu kullanabileceğimiz bir opsiyon olmayacaktır diye düşünüyorum 6 no'ya daha tecrübeli biri daha iyi olur sanki böyle takımı yönetecek biri.
Baktım biraz baya iyi dribling yapıyor. Alman ligini en son ne zaman izlediğimi hatırlamıyorum, o yüzden başka bir yorum yapamam ama geçiş için heyecan verici bir orta saha oluruz gibi.

Bu Torrent hakkaten böle mi demiş yoksa çeviriyi yapan andaval mı saçmalamış

Okay yokuslu ve Kaan Ayhan al Ferro mu vardı benficada onunla gedsonu da al forvet de lazım bu takıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt