Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcaonun her maç patlaması Taylan ve Berkan öküzü yüzünden oraya sen Diawara ve gedson gibi iki azman koy bakalım patlıyor mı patlatıyor mu

Transfer
Boey Nelsson Marcao Pwa
Diawra
Gedson Cicaldau
Emre Halil Kerem

Yerli kaleci olmazsa anca böyle oluyor hay yabancı sınırınız batsın
Halen Halil diyorsun kardeşim ya kaç maç daha yenilmeliyiz küme mi düşmemiz lazım bu halilin topcu olmadığıni anlaman için

15 puan alabilir miyiz onu hesaplıyorz allah belanızı versin yav.. Bu kadar silik bir oyuncu grubuna ilk kez rastlıyorum.. acil çok acil 2 orta saha bir kanat bir kaleci alamazsak maçları trt den izleriz artık. Burak elmasmış Terimmiş kimse ama kimse umrumda değil Bu takımı ayağa kaldırmamız lazım..

Halen Halil diyorsun kardeşim ya kaç maç daha yenilmeliyiz küme mi düşmemiz lazım bu halilin topcu olmadığıni anlaman için
Kardo işin içinden çıkamıyorum yerli kaleci olmazsa kimi oynatırsın orta sahada Berkan taylandan biri mi sol bekte Ömer öküzünü mü yoksa stoperde alpaslanı mı oynatıcaz

15 puan alabilir miyiz onu hesaplıyorz allah belanızı versin yav.. Bu kadar silik bir oyuncu grubuna ilk kez rastlıyorum.. acil çok acil 2 orta saha bir kanat bir kaleci alamazsak maçları trt den izleriz artık. Burak elmasmış Terimmiş kimse ama kimse umrumda değil Bu takımı ayağa kaldırmamız lazım..
valla 2. lig macları daha zevklı gecıyor

Marcaonun her maç patlaması Taylan ve Berkan öküzü yüzünden oraya sen Diawara ve gedson gibi iki azman koy bakalım patlıyor mı patlatıyor mu

Transfer
Boey Nelsson Marcao Pwa
Diawra
Gedson Cicaldau
Emre Halil Kerem

Yerli kaleci olmazsa anca böyle oluyor hay yabancı sınırınız batsın
Bu ne hocam ya. Olmayan birini kadroya yaziyon takım oyuncusu olan Muhammed yok Halil var.

Redmi Note 9S cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlginç adam takımında oynayan biri kiralık+ satın alma olarak neden versinler? Satın alma opsiyonu kullanabileceğimiz bir opsiyon olmayacaktır diye düşünüyorum 6 no'ya daha tecrübeli biri daha iyi olur sanki böyle takımı yönetecek biri.
Ulan takım küme düşüyor hala genç potansiyel peşindeler, ki onlarda öyle umdukları gibi çıkmıyor. Bize acilen tecrübeli 6 numara (elneny olabilir) ve gol atacak iyi bir adam lazım tabi birde kaleci.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kerem iyi basladıda takım düsüp goller gelınce moral olarak bitti herkes

golden sonraki reaksiyonu gördügümde yıkılmıslıgı hissettim

bu takım 2 farklı öne gecse bile tedirgin oynar artık
Özgüven dibin dibinde ama kaç maçtır şuna dikkat ediyorum fatih hoca varkende öyleydi topu kaptırınca küsüyor ve peşini kovalamıyor pas atarken ezbere atıyor

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kim bu mangala kardeşim gelip yazsın biri ya
gene abuk subuk genç fetişi mi in midir cin midir kim bu adam

Herkes Galatasaray'ı küme düşürmezler yayıncı kuruluş buna izin vermez diyor ama ben o kadar rahat değilim bizim bu mal oyuncu topluluğu bu saatten sonra hakemler yanlarında olsa dahi pek ala küme düşebilirler şakaydı gerçek oldu dersiniz

Transfer illa ki olur tek gedson bile olsa fark eder küme düşme hattında olsak da düşeceğimizi sanmıyorum o kadar da olmaz gibi hem bi yerde reaksiyon verilir bazı maclar alınır durum kurtarılır ama bu sırada olmak bunları konuşmak bile çok can sıkıcı umarım üç dört sezonluk şanssızlık cenabetlik limitimizi bu sezon kullanmışızdır da önümüzdeki sezonlar daha şanslı bir takım oluruz

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer illa ki olur tek gedson bile olsa fark eder küme düşme hattında olsak da düşeceğimizi sanmıyorum o kadar da olmaz gibi hem bi yerde reaksiyon verilir bazı maclar alınır durum kurtarılır ama bu sırada olmak bunları konuşmak bile çok can sıkıcı umarım üç dört sezonluk şanssızlık cenabetlik limitimizi bu sezon kullanmışızdır da önümüzdeki sezonlar daha şanslı bir takım oluruz

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
neler konuşur olduk ,her musibette bir hayır vardır belki kulüpteki kan emicilerden kurtulduk.
Belki bu kaçınılmaz kulüp satılır düzgün yönetilir.

Kardo işin içinden çıkamıyorum yerli kaleci olmazsa kimi oynatırsın orta sahada Berkan taylandan biri mi sol bekte Ömer öküzünü mü yoksa stoperde alpaslanı mı oynatıcaz
Ömer'i oynatırdım ben. Çünkü onun hatalarını bir şekil kapatabilirsin kenar tarafında olduğu için ama ortada bir hata olunca golü önleyemiyorsun. Keşke iyi bir yerli kaleci kapabilsek o ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt