Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangala kim kardeşim hani diawara geliyordu almancilar var mı oyuncuyu tanıyan anlatsın biraz

saka maka al de bi tur daha atlarsak sibiryadan çöle isinlanmis gibi oluruz

Taraftarla dalga geçmeye başladılar. Bilerek yapıyorlar artık bunu.. takım küme düşme hattında, 12 maçta 1 galibiyet almışız ama iyi yoldaymışız !!!

Yerli
Boey nelsson marcao yerli
Mangala
Gedson cica
Morutan forvet kerem

Transfer illa ki olur tek gedson bile olsa fark eder küme düşme hattında olsak da düşeceğimizi sanmıyorum o kadar da olmaz gibi hem bi yerde reaksiyon verilir bazı maclar alınır durum kurtarılır ama bu sırada olmak bunları konuşmak bile çok can sıkıcı umarım üç dört sezonluk şanssızlık cenabetlik limitimizi bu sezon kullanmışızdır da önümüzdeki sezonlar daha şanslı bir takım oluruz

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle sezonu her büyük takim yasayabilir, Bayern bile yasadi o korkuyu 90larda, ondan sonra basari üzeri basari geldi. Sampiyonlar ligini kazandilar. Bizde sampiyonluga filan oynariz yine seneye. Yeterki su durumdan kurtulalim biran önce.

Nihat kırmızı kadar kafana taş düşsün kafa mı buluyon lan sen bu takımın taraftarlarıyla dalga geciyorsun bir de iyi yoldaymisiz senin yolunu ben ...

FM 22 profili.

mangala..PNG

bu takıma stoperde sart nelsonun yanına

marcaoyu acilen satmak gerek her mac patlıyor
Stoperlerin patlama sebebinin 6 no olduğunu düşünüyorum. Çok fazla pozisyonda direk rakiple karşılaşıyorlar. Önde bir baskı olmuyor. O yüzden çok yoruluyorlar ve bu da hata yapmalarına sebep oluyor sanki.

Ulan tam kalecilik is cikmadi kurtardik pacayi dedim dogru durust kaleyi bulan ilk 2 sut gol oldu.Bu kadar beter bir kaleci toplulugu ilk defa goruyorum.Adam 2 kere penaltidan Okana saplayamiyor bizim Fatih gelen her topu iceri aliyor.2 mactir rakibe sektirdigimiz sacma sapan toplar yuzundende goller yiyoruz.

Ulan tam kalecilik is cikmadi kurtardik pacayi dedim dogru durust kaleyi bulan ilk 2 sut gol oldu.Bu kadar beter bir kaleci toplulugu ilk defa goruyorum.Adam 2 kere penaltidan Okana saplayamiyor bizim Fatih gelen her topu iceri aliyor.2 mactir rakibe sektirdigimiz sacma sapan toplar yuzundende goller yiyoruz.
Hocam defanstan pasla çıkmaya karşıyım ben ya mac boyunca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt