Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bundan sonra genç baskan isteyenin agzına fırınca küregiyle vurmak lazım kendimde dahilim buna

%0 Düşüremezler hakem desteği lehimize işlemeye başlar öyle çıkartırlar işler böyle gitse bile.
Bu maçta penaltıyı da aldık ama olmadı. Hakemler en fazla gri pozisyonları lehimize çalar. Ayrıca unutmayalım ki federasyon başkanı Gs hiç affetmeyeceğim diyen azılı bir fbli. Aziz, Koç, Nihat gibi fenerlilerin Gs kompleksini tahmin bile edemezsin.

Arkadaşlar düşmek gibi bi durun söz konusu değil ligi 6. 7.sırada falan bitiririrz muhtemelen bu kadar karamsar olmayın şu transferler gelsin torrentten benim umudum yüksek tamam geldi geleli yenildik fakat ama terimdeyim gibi kabız bi futbol yok sahada takım daha istekli bu gün bireysel hatalar olmasa birtane net forvetimiz olsaydı trabzonu 3 lerdik bizim kalecimiz kötüydü adamların kalecisi çok iyiydi ben şahsen 90 dakika Trabzon’dan üstün oynayan bir takım gördüm sahada hemde bu kadar eksikliklere rağmen oyunculara kızamıyorum aslında sinirliyim fakat başlarında terim gibi dara sıkışınca kendi oyuncularını kötüleyen medyaya karşı oyuncuları kötüleyen biri vardı kadronun eksiklikleri var fakat oyuncular kötü değil kondisyonumuz zayıf ilk yarı oynadığımız oyun ikinci yarı yoktu kondisyon olarak eksiğiz çünkü benim şahsi görüşüm gedson 6 numara bir kaleci ve bir forvet alabilirsek takım bir ivme yakalar hele bir de şöyle 2 maç üst üste bi seri yakalarsak kalan maçları silip süpürürüz Allah’ın izniyle
Keşke senin kadar optimist olabilseydim

radikal değişiklik şart yedlin,taylan,babel,cica,morutan hatta marcao yu satıp kaan ayhanı almak çok mantıklı olur sene sonu denayer yaparız..
yerli kaleci (okan)
yerli sol bek ya da kaan ayhan
yabancı 6
gedson
10 numara
sağ kanat
forvet

-----------------okan---------------
boey nelsson marcao transfer(yerli)
----------6 numara gedson---------
transfer-------transfer-------kerem
----------------transfer--------------

Fatih Terim e gençleştirme projesinde sonun kadar arkandayız deyip bir anda hocayı gönderip Fenerasyon da ki dostları ile birlikte Galatasaray bu hallere getiren bu yönetim ve içinde ki 6222 lerdir. Galatasaray nefretini herzaman açıkç dile getiren bir Fenerasyon başkanı ve 2. Başkanı ile toplantı yapıp arkasından bir defa bile bu olanlara ses çıkarmayan bir kişi Galatasaray başkanı olmaz, olamaz....

Fatih Terim e gençleştirme projesinde sonun kadar arkandayız deyip bir anda hocayı gönderip Fenerasyon da ki dostları ile birlikte Galatasaray bu hallere getiren bu yönetim ve içinde ki 6222 lerdir. Galatasaray nefretini herzaman açıkç dile getiren bir Fenerasyon başkanı ve 2. Başkanı ile toplantı yapıp arkasından bir defa bile bu olanlara ses çıkarmayan bir kişi Galatasaray başkanı olmaz, olamaz....
ne dıyon rtaş

Keşke senin kadar optimist olabilseydim
Optimist değilim olucak olanları söylüyorum takımımı tanıyorum ne zaman bir kaosun içine girdiysek galip çıktık gene bir kaos var ortada gene sonuç aynı olucak bak gör yönetim gitmezse önümüzdeki sezon Burak başkanım diye yankılanır ortalık bu sezonu Fatih hocam sağolsun çöpe attı kendisinide seviyorum ama denenmiş tutmamış işlere kalkıştı malesef Onyekuru kapımızda yattı aldırmadı şu kadroda Onyekuru olsa ekstra 10 puan yazardık her halükarda

o zaman abicim fatih hoca neden başarısız oldu keli örnek aldı onun oyununu ben bu ülkede oynatacam dedi aha oynattı 3 degil 13 sene musade etsek oynatamazdı
sen terimi kov git onun yerıne aynı felsefede yabancı getir

ahmed arifin kulakları cınlasın bu ligte dikta yabancı hocalar iş yapar bır ihtimal alaman gibi misal

o konuda haklısın bir şey diyemem

yerli değil de doğru ekolden bir yabancı lazımdı

kesinlikle alman futbol ekolünden biri lazım bize

pas futboluyla asla olmayacaktır başarı

ama bugünün açıklaması o değil tabi

Transfer nöbetine de yazalım;

Taylan Antalyalı'nın takımdan kesilmediği her an böyle büyük travmalar yaşayacağız. Bu takımın eksiği 2 senedir orta saha. Orta sahaya en az 2 transfer gelmezse küme düşme olasılığımız var acı ama gerçek.
Sezona bile bile böyle başlamak resmen intihardır , yani göre göre bile bile böyle sezona başladık ya akıl alır gibi degil.

zorlama renktaş like gelmiyor.

en az orta saha kadar gol atmasini bilen forvet lazim

Ulan Torrent hocalik yapamiyon.Duyumlara karisma bari ne guzel ortalik isinmisti gedson spekülasyon dedi duruldu ortalik.Ben sevmedim su Torrent dayiyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt