- 1 Ocak 2011
- 15.339
- 10.406
- 1.838
Falcao dayi bize colombia buyusu mu yapti yaw o gittiginden beri forvetlerden verim alamiyoruz.Ah be sakat olmasaydi Falcaoda efsane olabilirdi bizde.Bjkye ve Fenere penaltidan saplamasinida bildi .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım üstünden gevşekliği hâlâ atamamış
Yediğimiz 2.golün başka açıklaması yok
Akıl alır gibi değil bu gevşekliği
Ben Torrent'e destek olunması gerektiğine inanıyorum.
Çok üzgünüm. Kahroluyoruz evet ama destek olmamız lazım
Gevşek adamların da bir daha forma yüzü görmemesi lazım. Gönderin Niğde fk'ya da görsünler hanyayı konyayı
Aklı selim taraftarlar zaten durumun farkında. Bırakılan enkazın da, biatçı trollerin de, ihanet eden futbolcuların da farkında…Takım üstünden gevşekliği hâlâ atamamış
Yediğimiz 2.golün başka açıklaması yok
Akıl alır gibi değil bu gevşekliği
Ben Torrent'e destek olunması gerektiğine inanıyorum.
Çok üzgünüm. Kahroluyoruz evet ama destek olmamız lazım
Gevşek adamların da bir daha forma yüzü görmemesi lazım. Gönderin Niğde fk'ya da görsünler hanyayı konyayı
lütfen santrafor alsınlar üstad. giden top duvar gibi geri dönüyor, son vuruş yapacak adam yok.Kaleci
Sol Açık (Keremi sağa koyacam)
6 Nr.
ALINIZ
ADAMI delirtmeyniz !
Kaleye okan berkan yerine cigaldauİnaki Pena (6 ay kiralık)
Oral Mangala (1,5 yıl kiralık + satın alma opsiyonu)
Gedson Fernandes (1,5 yıl kiralık + satın alma opsiyonu)
Şu 3 hamle bu sezon için yeterli olur önümüzdeki sezon geri dörtlüden 1'ini banko Türk yapmalıyız Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu veya Mert Müldür'den en az biri şart
Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Mangala
EmreK. Gedson Berkan Kerem
Mohammed
Bence iyi oldu Giresun'dan da Okan'ı geri çağıralım yeterYau ne iş bilmez bir yönetim var. Şimdi de Mangala diye birini kovalıyorlar. Hayır İngiltere de oynamayan bir sürü 6 numara var. Mesela Gbamin. Bu sene 5 maça çıkmış 2’si kupa diğerleri de herhalde 80-90 dakika da girmiş. Git kirala. Aradığımız 6 numaranın hası bu adam. Madem Gedson geldi kalite artsın. Gedson,Gbamin ve Barkley. Cevher gibi 3 adam.
Reis hayatta gelmez adam uçak gibi on libero bakma Stuttgart kötü orda küme düşer burda dusecegineVideolarda baya top caliyo ve topla cikislari cok iyi .Gercekten boyle bi adamsa yaramiza care olabilir.