Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao dayi bize colombia buyusu mu yapti yaw o gittiginden beri forvetlerden verim alamiyoruz.Ah be sakat olmasaydi Falcaoda efsane olabilirdi bizde.Bjkye ve Fenere penaltidan saplamasinida bildi .

sonunda acildi su forumun uygulamasi. bi halt olmaz bizden gencler dagilabiliriz. bir defa yemeyecek biri geldi baskan olarak kanser oldu gitti. profesyonel olamiyoruz malesef scout diyoruz onuda beceremiyoruz. bizden bi yol olmaz arkadaslar.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım üstünden gevşekliği hâlâ atamamış
Yediğimiz 2.golün başka açıklaması yok
Akıl alır gibi değil bu gevşekliği
Ben Torrent'e destek olunması gerektiğine inanıyorum.
Çok üzgünüm. Kahroluyoruz evet ama destek olmamız lazım
Gevşek adamların da bir daha forma yüzü görmemesi lazım. Gönderin Niğde fk'ya da görsünler hanyayı konyayı

2. gol gevşeklikten ziyade Taylan'ın yeteneksizliği. Bu sezon 3-4 tane yedirmiştir en az öyle gol.

İlk 10 haftaya bakmıştım Giresun maçından sonra en az iki takımdan ya puan alırız ya alamayız demiştim. Gomis gibi bir golcü ve kaleci şart. Gedson olduğunu varsayarak diyorum, bu iki alan eksikliği giderilmezse bu 10 hafta kabusun kabusu olur.

Takım üstünden gevşekliği hâlâ atamamış
Yediğimiz 2.golün başka açıklaması yok
Akıl alır gibi değil bu gevşekliği
Ben Torrent'e destek olunması gerektiğine inanıyorum.
Çok üzgünüm. Kahroluyoruz evet ama destek olmamız lazım
Gevşek adamların da bir daha forma yüzü görmemesi lazım. Gönderin Niğde fk'ya da görsünler hanyayı konyayı
Aklı selim taraftarlar zaten durumun farkında. Bırakılan enkazın da, biatçı trollerin de, ihanet eden futbolcuların da farkında…

bir de transferlerin yapılmasını geçtim hepsi salı günü istanbula inmek zorunda
milli arada hoca hepsiyle çalışsın uyumu iyice arttırsın
yoksa hafta sonu gelecek transferin de örekesine...

Yau ne iş bilmez bir yönetim var. Şimdi de Mangala diye birini kovalıyorlar. Hayır İngiltere de oynamayan bir sürü 6 numara var. Mesela Gbamin. Bu sene 5 maça çıkmış 2’si kupa diğerleri de herhalde 80-90 dakika da girmiş. Git kirala. Aradığımız 6 numaranın hası bu adam. Madem Gedson geldi kalite artsın. Gedson,Gbamin ve Barkley. Cevher gibi 3 adam.

İnaki Pena (6 ay kiralık)
Oral Mangala (1,5 yıl kiralık + satın alma opsiyonu)
Gedson Fernandes (1,5 yıl kiralık + satın alma opsiyonu)

Şu 3 hamle bu sezon için yeterli olur önümüzdeki sezon geri dörtlüden 1'ini banko Türk yapmalıyız Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu veya Mert Müldür'den en az biri şart

Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Mangala
EmreK. Gedson Berkan Kerem
Mohammed

İnaki Pena (6 ay kiralık)
Oral Mangala (1,5 yıl kiralık + satın alma opsiyonu)
Gedson Fernandes (1,5 yıl kiralık + satın alma opsiyonu)

Şu 3 hamle bu sezon için yeterli olur önümüzdeki sezon geri dörtlüden 1'ini banko Türk yapmalıyız Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu veya Mert Müldür'den en az biri şart

Pena
Mangala
EmreK. Gedson Berkan Kerem
Mohammed
Kaleye okan berkan yerine cigaldau

orta alan komple değişecek gibi geliyor bana.

Yau ne iş bilmez bir yönetim var. Şimdi de Mangala diye birini kovalıyorlar. Hayır İngiltere de oynamayan bir sürü 6 numara var. Mesela Gbamin. Bu sene 5 maça çıkmış 2’si kupa diğerleri de herhalde 80-90 dakika da girmiş. Git kirala. Aradığımız 6 numaranın hası bu adam. Madem Gedson geldi kalite artsın. Gedson,Gbamin ve Barkley. Cevher gibi 3 adam.

Bence iyi oldu Giresun'dan da Okan'ı geri çağıralım yeter

Okan Kocuk
Gbamin Barkley
Halil Gedson Kerem
Mohammed

Alanya konya bjk karagümrük fb serisinden nası çıkıcan bakalım,

Şaka maka potayla aramızda fark kalmadı çıkarız diye diye potanın içine giriyoruz.

Son maç Antalya maçı kümede kalma maçı olabilir.

O maçta deplasmanda

Taylan degil sorun anlayin sunu, oyun formati. Birde her seferinde o bölgeye oyunu baslatan kalecilerde. Su pas oyunu birakin artik, al gülum ver gülüm kendi kalenin önunde. Bi hata pat gol.
Oyunu hizli sekilde karsi tarafa yikmak lazim, olmuyorsa degajlarla cikmak lazim. Yeterki topu kalenden uzak tut.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt