- 1 Ocak 2011
- 15.339
- 10.406
- 1.838
Otoban yapsin yapmasin .Sakar Adamdan hayir gelmez .Gerekirse cok cikma dersin.Omer sakarin teki Pva en azindan kaliteOda tam otoban yapiyor orayi, hic geri dönmüyor.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Otoban yapsin yapmasin .Sakar Adamdan hayir gelmez .Gerekirse cok cikma dersin.Omer sakarin teki Pva en azindan kaliteOda tam otoban yapiyor orayi, hic geri dönmüyor.
Takim duzelmedikten sonra uygulama duzelse kac yazar.Uygulamaya giriş düzelmiş, uğraşanların eline sağlık.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
PVA bazen arkadayken bile izliyor iyi yani öne cikarken. Iyi bi orta saha ile zaflarini kapatabilirsin. Orta saha böyleyken zor. Ama bence ikiside yetersiz.Otoman yapsin yapmasin .Sakar Adamdan hayir gelmez .Gerekirse cok cikma dersin.Omer sakarin teki Pva en azindan kalite
Omerle defam et o zaman knka Omerle beli bir sistemde bile oynayamazsin .Bi kere ugursuz adam ugursuzPVA bazen arkadayken bile izliyor iyi yani öne cikarken. Iyi bi orta saha ile zaflarini kapatabilirsin. Orta saha böyleyken zor. Ama bence ikiside yetersiz.
galatasarayı küme düşme hattında gördükçe içim daralıyor yemin ediyorum. emeği olan herkesin abv
yönetim terim el ele galatasarayı batırma projesini hayata geçirdi. sorumluların hepsi istifa etmelieleman sagolsun ahbert!
yönetim terim el ele galatasarayı batırma projesini hayata geçirdi. sorumluların hepsi istifa etmeli
kesinlikle katılıyorum. diagne ve halil postalanmalı. baba bi santrafor ve mostafa forvet rotasyonu için doğru tercih olurayağına güveneceğimiz bir santrafor da lazım (gomis)
diagne'yi halil'i salla gitsin. mohamedi ne kadar sevsem ve oynamasını istesem de onun da papatya gibi atar mı atamaz mı diye bekleyecek halimiz kalmadı
ceza sahasına girince heyecanlanmıyoruz anasını satayım ya. hele o halil denen herif. çalmını sevdiminin sinirlendim yine gece gece
torrentin bi 1.hocalık geçmişi olmadığı için ne yapacak kestiremiyorum ama ben olsam torrenti getirmezdim. çok riskli bi hamleElmas bastan torrentle baslasaydi eminmim ust siralardaydik
45 dakkka izlettigi futbol 3 senedir hasretiz
Ömerin oynanmasini bizde istemiyoruz. Benim dedigim al birini vur ötekini.Omerle defam et o zaman knka Omerle beli bir sistemde bile oynayamazsin .Bi kere ugursuz adam ugursuz
ama önlerine gomis gibi bi santrafor koymak, geriye fernando gibi bi önlibero koymak da özgüven kazandırır diğerlerine. adamlar halile bakıp buna top versem bile sabaha kadar gol atamaz, taylana top versem bu yeteneksiz kaptırır diye bilinç altlarında sürekli bu korkuları taşıyorlardır. birbirlerinin yeteneğine güvenmiyorlarbu takimin ihtiyaci olan transferler
ÖZGÜVEN
ÖZGÜVEN
ÖZGÜVEN
Terim'e sorsan müthiş bir adammış, kamplarda rakip takımın kondisyonerleri gelip Piri ile fotoğraf çektiriyormuş.Su scott piri enkazini toparlamakta zor arkadas. Takimin 3 senedir kondisyon eksikligi var.
Ömer futbolcu filan değil ilk yediğimiz golde HERIF kayıyor topu taca bile atamıyor. Ulan herifle birlikte koş bomboş bıraktın herifi. çok küfür edesim geliyorPVA bazen arkadayken bile izliyor iyi yani öne cikarken. Iyi bi orta saha ile zaflarini kapatabilirsin. Orta saha böyleyken zor. Ama bence ikiside yetersiz.