Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işıtan Gün'e karşı camiada genel bir tepki var ancak bu konuda şöyle bir sıkıntı var; taraftarın tepkisini kullanıp bir Galatasaray yöneticisine karşı hokkabaz adamlar ulusal kanallarda hakarete varacak derecede konuşuyorlar. Bu Galatasaray ağırlığına zarar verir. Yani bu adamların böyle konuşamaması lazım. Bugün Işıtan Gün diye camiadan hiç tepki çıkmıyor bu adamlara ancak burada ne olursa olsun Galatasaray yöneticisi etiketli bir insan var. Sev veya sevme, iyi veya kötü bundan bağımsız konuşuyorum.
Işıtan Gün'ün o tweetleri ortadayken kimse sırf koltuğuna bakıp destek olmak istemiyor. Bir de belirli bir kesmin tepkisi bu adama dönmüş durumda "Fatih Terim'i yiyen kişi" olarak görüldüğü için. Bir de üstüne bu adamın bu programlara kendi çıkıp, kendi kendini bu duruma düşürmesi yüzünden kimse savunmak istemiyor haliyle.

Terimi burada en çok eleştiren kişilerden biriyim. Ancak maalesef yönetim de sıkıntılı. İster beğenelim ister beğenmeyelim Adnan Polat ve Ünal aysal yöetim kadroları baya iyiydi. Transfer konusunda bu menajerlere tam yetki verilmiyordu. Ek olarak ,seviyeli insanlar vardı .

Basını eleştirip dursam da onlar da toplumun birebir yansıması. Hatta bu forumun çoğu da öyle.

Bu "Linç" kültürü bu ülkeden çok şey götürecek.

taylan ın hatasındaki pozisyonda doğru çıkıyoruz aslında. orda düzgün pas atabilse rakipten 3 4 oyuncu boşa çıkıyor. geçiş oyunu mu oynamak istiyoruz bu şekilde yapıcaksın. ilerideki cücük kadar adamlara top şişirmeyle orada topu tutamazsın. mevcut oyuncularla oynanabilecek tek oyun bu gibi duruyor. uyguladığımızda fena da oynamıyoruz. ama oyuncuların bir süreden sonra şirazesi kayıyor. misal marcao, misal taylan, misal ömer. basit hareketleri yapamadıkları için kaçıncı yediğimiz bireysel gol oldu. hayır atak üstüne atak da yemiyoruz işin tuhafı bu hataları yaptıklarında. maç içerisinde olabilecek min baskıyı yedik ts dan. onda bile sapıtıyor bizimkiler. bizi puan tablosunda kötü yapan bu hatalar. üstüne basa basa söylüyorum abartıldığı kadar kötü değil takım.
Kötu demiyorum zaten ama topu oraya atmak büyük risk. Aynisini 5 dk. önce nelssona ile yasadin. Kan Teri döktuk orda. Birdada aynisini denemek ne Kadar mantikli? Hem öntarafta cüce degil, gayette topu indiebilen Adam vardi babel ile. Kacdefada oldu bu önceki dakikalarda.
Yani topu o tehlikeli noktaya o dakiada atmanin bi manasi yoktu.

Küme düşeceğimiz yönünde espri yapanlar, o kadar iddialıysanız gelin yüksek bir meblağ için iddiaya girelim.

Aksi taktirde komik olmayan bu esprilere son verin.
Admirim bizimkisi istek veya temenni degil. Ama ihtimal cok kuvvetli, önumuzdeki 5 macta 3 dep var bunlar sirasiyla alanya göztepe konya. Takviyeler gelmezse imkan yok buralardan cikamayiz

Bu tinerciyi ciddiye almayın. Geldiği gün pazartesi için dönüş bileti alınmıştı. Yazın Falcao gitmeyecek diyen rahatsızın teki. Falcao’yu almak istediğimiz dönem de gelmeyecek diyordu. Ghezzal haberlerinde de bizim rakamları şişiriyordu vs...
Aynen zaten kendisi ilk başta transferden sorumlu danışman olarak görev yapacaktı. Sacramento ne alemde mesela bizde göreve başlayıp iletişimi o mu kuracak? Yönetimin durumu belli değil daha doğrusu seçim olma ihtimali çok yüksek duruma göre seçim olmaz ise sezon sonu SD olur ya da seçim olursa yeni yönetimin tavrı belirler. En azından dün bir kaç yayında bu minvalde anlaşıldığı söylendi.

3 transfere bu takım 14 maçın hepsini yener ligde. Uefa'da kura şansı ile finali görür.

Uefa için 3 hak oluyordu yanlış hatırlamıyorsam Okan yazılmaz Muslera oynar.

eb12ab847303483d48be55d94bda93251725365.jpg

Murat Sancak: Vargas'ın bonservisini almayı isteriz anlaşamazsak kiralamak isteriz.Bu transfer olmazsa da sportif anlamda iyi yönetilen bir kulübüz.Başka bir futbolcu buluruz onu alırız ama Vargas'ı seviyoruz Vargas da bizim takımı seviyor.İnşallah bonservisli veya kiralık takıma katarız. (Ertan Süzgün)

Terimi burada en çok eleştiren kişilerden biriyim. Ancak maalesef yönetim de sıkıntılı. İster beğenelim ister beğenmeyelim Adnan Polat ve Ünal aysal yöetim kadroları baya iyiydi. Transfer konusunda bu menajerlere tam yetki verilmiyordu. Ek olarak ,seviyeli insanlar vardı .

Adnan Sezgin ?

Düşme falan yok lütfen bu goygoyu bırakalım artık.Kötü oynasak neyse de dün açık ara lider Tsye karşı pozisyon vermeden kazanacaktık.Yeni transferler de geliyor illa ki bir yerde kırılacak bu gidişat.

Milli ara bize iyi gelecek (transferlerin bir zahmet yetişmesi şartıyla.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt