Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam gibi bir forvetimiz olsaydı, orta sahamiz eksik olmasaydi, minimum 15,20 arası + puanımız olurdu.

Hakemlerin gasp ettigi puanları da koy üzerine... gerçekten yazik edilen bir sezon oldu bizim icin.

Kalitesiz kadro diyenlere katılmıyorum, kadromuz eksik.

Ha eksik ha kalitesiz ne farki var diyenler olacak, şu farkı var, mesela halil kalitesiz değil, kalite var yanlış oynatılıyor, tek adam yerine önünde bir gomis olsaydı örnek, halil çok verimli olabilirdi.

Ya da Taylan iki seneden beri istenilen 6 no transferi yapılmadığı için o bolgede oynatılmaya devam ederse bu hataları yapmaya devam edecek. 6 degil ama 6 onunde oynarken taylanı elestirdigimizi hatırlamıyorum ama iyi performans gosterdigini çokça hatirliyorum.

Bu örnekleri çoğaltırız,

Yani eldeki kadro çöp değil bana göre, tamamen eksik bir kadro, eksikler de pozisyon dışı oyuncularla kapatılıyor.

Tamamen yapılanma yanlışı bu işler ve neredeyse transfer kapanacak hala gelen, bu eksikleri dolduran yok.

Güçlü, indiren, geldiginde vuran , yani şu Cornelius'dan 1,2 gömlek üzeri bir santrafor, ki Cornelius bile fark yaratır bu takımda,
6 numara
Bence bir de sağ açık

Bu 3 pozisyona al adam gibi 3 oyuncu, eldeki adamları da artık dogru duzgun kullan, o zaman görürüz cöp kadro muymuş yoksa eksik kadro muymus.

Ha diyen çıkarsa atıyorum yedlin çöp mesela diye, biz psg, city falan da değiliz, boeyin yedeği olarak duracak orda. Boey hiç alınmasaydı ve direkt 11 çıksaydı yedlin, kendi bölgesi olduğu için sağ taraf çöp derdim mesela.

Emre sag acik degil,
Taylan 6 no degil,
Halil santrafor degil,
Cica 10 numara degil,

Mesela cica geriden destekler forveti, gol atar attırır pozisyon gelirse, sen 8 de kullanayim 10 da kullanayim dersen, adam DeBruyne degilse, hem 8 deki verimini düşürür hem de 10 no olarak yargilayarak adamı kalitesiz görürsün.

Bunlar yanında, miladini doldurmus, artik kalitesiz feg babel arda gibi oyuncular da var, bunlardan da kurtul, 3,4 saglam, mevkisinin adamı olan transferleri yap, ilk 11 ve yedeklere baktığımızda kalitesizlikten(!) eser kalmaz.

Eldekileri kalitesiz diye itin mabadına sokup çıkarmak yerine, eksikleri görmek bize fayda getirecektir.

Uzun oldu ama bir örnek daha vermek istiyorum, Diagne ve Muhammed elde diye (halili saymiyorum net santrafor olmadigi icin) santrafor bolgesinde yeteri kadar oyuncu var demek ne kadar mantikli Galatasaray takımı isen sen.

Muhammedin 2000'lerdeki Marcio'dan fazlası nedir ?
Marcio yedekti, girdiginde isini yapardi, Hakan'ın arkasında yedekti. O takımda as santrafor Marcio olsa o takimin bile verimi düşmez miydi ? Alacagin maclarda berabere kalabilir puan kaybedebilirdin.

Ya da Diagne,
Ağır sakatlıktan gelmiş, eski halinden çok uzak bir Nonda bile bu adamin çok önündeyse biz nasıl bu 2 forvet yeterli bize diyebiliyoruz aklim almıyor. Vasata alışmak bizim gibi takımlar için en tehlikeli olaylardan biri. Bu ikisi Ümit Karan'ın yedeği olsa fersah fersah fark yaratırsın şu andaki duruma göre.

İnsan okuyacak bu yazıyı, o yüzden okumayanlara özet geçeyim birde:

Oyuncular çöp değil, kadromuz fazlasıyla eksik.

2 gün daha yazmam şu yazıdan sonra heralde, teşekkür ederim, sevgiler, saygılar.

tffnin bizden 1.2 milyon euro haraç kestiği oğulcan gitmek istiyor ha.

Kemal Ademi: "Türkiye'de menajerlik oyunları vardır. Birçok insan, kulüplerin yöneticilerine yakın ve iletişimleri var. Hatta, kadroda kimin oynayacağını bile söylüyorlar."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt