Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hoca gitti geri gel yarım kalan birşeyler var

İlk 2 ay çok iyi oynadı Nzonzi. Sonra takım genel olarak (Yine kadro mühendisliği hatasıyla) çok temposuz kaldı ve kişisel sorunlarla gitti zaten. O anki haliyle bugün olsa fark yaratırdı.

Hocam şimdi ilkyarıda Gedson’a rağmen şu puan durumunda olsak ve Gedson en iyi oyuncumuz olsa , biz de bırakmak istemezdik. Kızamayız , Giresun’da düşme adayı
Yok zaten geri çağırmak için opsiyon koydurmamak bizim eşşekliğimiz. Kızmıyorum para da ister başka bir şeyde normal olarak. Durumu söyledim sadece renktaş biz verirdik bu arada amatör bir takımız o konuda onyekuruyu almışlardı mesela lig bitmeye 5 hafta kaldığında falan pandemi dönemi.

Bu giresunun baskani degilmiydi okan isterlerse geri veririz diyen? Bende üzerine yorum yaptim dedim ilk defa bi kulüp düsmanlik yapmiyor diye, büsürüde like almistim. Bosa övmüssüz. Ne olduda böyle u dönüs yapiliyor? Ozaman öyle aciklama yapmayin en azindan.

Gedson olayinda iyice kafayi yiyecem

Yazin gelecekti adamlarin baskani hapise girdi

Simdi gelecek kardan ucak iptal

Gedson olayinda iyice kafayi yiyecem

Yazin gelecekti adamlarin baskani hapise girdi

Simdi gelecek kardan ucak iptal

IMG-20220124-WA0016.webp

ozan kabak iyice çaptan düştü
sezon sonu nelsonu satıp yerine kendisini alarak yabancı sınırından da yırtabiliriz

ANK: Campos'un pazartesi ayrılacağı önceden belliydi. Kaos ortamından kaçtığı gibi bir durum söz konusu değil. Galatasaray Kerem, Marcao gibi oyuncuların sezon sonu satışı için danışmanlık(yardım) almak istiyor. SD olarak pahalı bir isim. Eğer yönetim devam ederse sezon sonu tekrar görüşülecek. Campos Galatasaray'ı ve oyuncuları takip edeceğini yönetime iletti.

O tinerci muhabir sene sonu görüşülecek kısmını alıp kendi paylaşmış. Hani kaostan kaçmıştı, o kısmı neden kırptın? Türkiye'de spor muhabirliği gerçekten berbat.

Gedson Fernandes bugün Benfica'nın antrenmanında değildi. Galatasaray'a dönüşünün resmileşmesi an meselesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt