Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Yedlin konusuna gel üstat 1-2 video-alıntı-etiket falan yap Yedlin severler olarak dertleşelim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu saçma sapan yabancı kuralı yüzünden ne kadar çok milyoner insan oldu ülkede.Gitsin gitsin zararın neresinden kurtulunsa kardır ,ne kadar boş beleş kendini geliştirme özürlüsü varsa saniye durmasın.
silivride bi çay içelim dedikten sonra oradan sinoya uğrandı birlikte mıhlama yenildi ve 2+1 dubleks daire bakıldışu transfer simoyu dövsem kaç ay yatarım
hoca gitti geri gel yarım kalan birşeyler var
Arkadaş bu nasıl bir transfer şansızlığıdır, bi kırmızı kar kaldı o da yağar yani.

Welcome to TurkeyKemal Ademi: "Türkiye'de menajerlik oyunları vardır. Birçok insan, kulüplerin yöneticilerine yakın ve iletişimleri var. Hatta, kadroda kimin oynayacağını bile söylüyorlar."
Yok zaten geri çağırmak için opsiyon koydurmamak bizim eşşekliğimiz. Kızmıyorum para da ister başka bir şeyde normal olarak. Durumu söyledim sadece renktaş biz verirdik bu arada amatör bir takımız o konuda onyekuruyu almışlardı mesela lig bitmeye 5 hafta kaldığında falan pandemi dönemi.Hocam şimdi ilkyarıda Gedson’a rağmen şu puan durumunda olsak ve Gedson en iyi oyuncumuz olsa , biz de bırakmak istemezdik. Kızamayız , Giresun’da düşme adayı
O kondisyoner varken her takim düsüs yasar.İlk 2 ay çok iyi oynadı Nzonzi. Sonra takım genel olarak (Yine kadro mühendisliği hatasıyla) çok temposuz kaldı ve kişisel sorunlarla gitti zaten. O anki haliyle bugün olsa fark yaratırdı.
Gedson olayinda iyice kafayi yiyecem
Yazin gelecekti adamlarin baskani hapise girdi
Simdi gelecek kardan ucak iptal
Harbiden inanilmaz olay yav xd
bugün açıkçası çok derin bir yalnızlık hissettim