Efe Kılıç
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.273
- 1.275
- 563
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burası berbat. 2 gün gelmez.
Uçamayacak. 17:00'a kadar uçuşlar iptal. Ondan sonrası belli değil. Bilet alması sözleşme feshini gösteriyor, gidip gitmemesi bizi alakadar etmez.Bu nasi ucuyor
Biz nerdeyiz lan!
Esasen Hamsik'in olmaması çok büyük avantajdı. Bunu değerlendirmek lazımdı. Ama tabi Taylan gibi ciddiyetsiz bir oyuncun varsa sonuç bu oluyor.Dün nwakaeme sönüktü mesela . Ben dün Boey'i beğedim. Geleceği var bu adamın![]()
Bahsetttiğin adam nzonzi ise muhtemelen donkun bacaklarını eline verir nzonzidonk kapıyı klitleyip dövdü diyolar bnu
Bu adamın dekoderı var mı, anlayabilen bizide aydınlatsaÖnemli bilgiler veren degerli bir hesap
emin olma renktaş donk boş değilBahsetttiğin adam nzonzi ise muhtemelen donkun bacaklarını eline verir nzonzi
Ozaman bu tek topları alıp oyuna sokup kanattan bindirecek oyuncumuz yoktuYağ gibi oynuyordu adam. Geri pas atmıyor diye beğenmedi hoca
emin olma renktaş donk boş değil
melo 2 sinide üst üste koyar orası ayrı renktaşYok be renktaş bi melo değiller ikiside ama nzonzi bence donku alır
Ekli dosyayı görüntüle 148601
Bu adamdan iyisi süper lige asla gelmez benim gözümde süper ligin gördüğü en kaliteli 6 numara dribling desen var teknik desen var agresiftik hırs hepsi vardı topla çıkışları vs anlatamıyorum içim burkuldu be ulan melo Selçuk gibi adamı bile Barcelona seviyesinde topçu yaptı 2 sezonda