Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız terim başkan olursa 13435352 yıl hak mahrumiyeti alır

Kadroyu taylanmı sızdırdı bilmem ama biri var yıllardır bir köstebek var bu klüpte

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle ve bu yerli oyunculardan biri muhtemelen ben özellikle taylandan işkilleniyorum dün Golden sonra Fatih ağladı Taylanda tık yoktu mesela

Be bit yavrusu bişey atıyosun ortaya kanitlayacaksin, yazdigi R mesajina bak hicbir sey anlatmiyor. Bombos bir herif

taylandandan daha kötüsü var berkan . taylan oranın oyuncusu değil yedek olurda berkan sadece koşuyor üstüne katmalı bişeyleri. yoksa koşmak yetmez tolga çigercide koşuyodu sonu ona benzer

Yav anlamıyorum ben bu olayları - şimdi iki harf ile millete gaz veriosun baksınlar diye . Niye ? verme harf falan anasını satayım.

haber diye yazdığı şeye bak : "GÖ OT IG ---> MMPL" .... şunları bi sesli okusanıza...adam sabah tuvalet "keyfi" yapraken çıkan ses gibi.

madem kaynağın var - sorarsın , adam yaz sorun olmaz dese (ki dememeli) full isim yaz gitsin..IG UG OH AH bu nedir be...

Meali: Pulgar ve Mangala ile görüşüyoruz ve alternatifler bunlar. İlk hedef Diawara onunla son bir görüşme yapılacak sanırım Diawara Valencia'dan istediği maaşı yada ilgiyi görememiş.

Ulan bu kadar komik olmayın iste yaa bi anda gblerim bitiyor komiklikten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt