Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke yarım sezon takımda olsa yaylanın ve Berkan’ı soyunma odasına kitleyip dövse Riera dayak yedikten sonra kendine gelmişti belki düzeltir bunlarıdamelo 2 sinide üst üste koyar orası ayrı renktaş
yokmuş öyle bişey renktaşÇok doğru karar bu herif hain dün bi yerde okumuştum kadroluları vs bunun üfürdüğü söyleniyor rakiplere
Bilmiyorum valla renktaş ama taylan bence kızağa çekilmeli veya alıcı varsa kim ne verdi yollanmalıyokmuş öyle bişey renktaş
Kaynak baya gevşekyalan haber
Kesinlikle ve bu yerli oyunculardan biri muhtemelen ben özellikle taylandan işkilleniyorum dün Golden sonra Fatih ağladı Taylanda tık yoktu meselaKadroyu taylanmı sızdırdı bilmem ama biri var yıllardır bir köstebek var bu klüpte
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emre kaplan muhabirlikle karşılaştırma yapmak için dedim öyle dedi özür diledi.Kaynak baya gevşek
Kolp olması büyük bir olasılık
Hayal kuralım az
Önceki köstebek malzemeci çikmıştı bu sefer bencede bir yerli futbolcuKesinlikle ve bu yerli oyunculardan biri muhtemelen ben özellikle taylandan işkilleniyorum dün Golden sonra Fatih ağladı Taylanda tık yoktu mesela
gedson ve barkkley bitsede ortasaha performansı izlesek şuradaYarına 6 ve 8 açıklanır mi
Meali: Pulgar ve Mangala ile görüşüyoruz ve alternatifler bunlar. İlk hedef Diawara onunla son bir görüşme yapılacak sanırım Diawara Valencia'dan istediği maaşı yada ilgiyi görememiş.