Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.219
- 101.427
- 5.238
Çok güvendiğim bir kaynak tekrar sahalara dönmüş
Gedson ve Mostafa yı ilk bilmişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok güvendiğim bir kaynak tekrar sahalara dönmüş
Fatih Terimin gideceğini de özelden bana söylemişti daha konuşulmazken dahiGedson ve Mostafa yı ilk bilmişti
Cunku mal gibi paso arkasinda beklemediDün nwakaeme sönüktü mesela . Ben dün Boey'i beğedim. Geleceği var bu adamın![]()
En çok buna ve Kerem'e üzülüyorum her maç kendilerini parçalıyorlarNelsson 4.1 ortalama ile ligin en cok hava topu kazanan 2. oyuncusu. Dun Cornelius gibi guclu ve uzun boylu bir forvet’i hava toplarinda tokatladi. Kilinc ile beraber takimin en iyisiydi. Yapilan transferler arasinda en istikrarli olan oyuncu.
Ekli dosyayı görüntüle 148612
Ekli dosyayı görüntüle 148614
Tepki çekmemek için paylaşmamıştırFatih Terimin gideceğini de özelden bana söylemişti daha konuşulmazken dahi
Sen bunu ciddiye mi aldnYav anlamıyorum ben bu olayları - şimdi iki harf ile millete gaz veriosun baksınlar diye . Niye ? verme harf falan anasını satayım.
haber diye yazdığı şeye bak : "GÖ OT IG ---> MMPL" .... şunları bi sesli okusanıza...adam sabah tuvalet "keyfi" yapraken çıkan ses gibi.
madem kaynağın var - sorarsın , adam yaz sorun olmaz dese (ki dememeli) full isim yaz gitsin..IG UG OH AH bu nedir be...
twitterdan gelen hiç bir şeyi ciddiye almam açıkçası - %90 havaya laf diye bakarımda , %10 ihtimal belki kedi olalı fare misali bakıyorum.Sen bunu ciddiye mi aldn
napıcaklar arka direk topcusunuGalatasaraylı yetkililer, Beşiktaş ile henüz sözleşme uzatmayan Cyle Larin'i arayıp durumunu sordu. (A Spor)
"3 yillik projeyi" anlayamamissinnapıcaklar arka direk topcusunu

napıcaklar arka direk topcusunu
semih'in yeğenisen kimsin