- 18 Temmuz 2009
- 81.770
- 238.769
- 5.093
semih'in yeğeni
Akraba getirmek yasak, ihraç prosedörünü aktifleştiriyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
semih'in yeğeni
yanlış bilgi olabilirAkraba getirmek yasak, ihraç prosedörünü aktifleştiriyorum.
yanlış bilgi olabilir
teyit ediniz
modum adımın mustafa selim aslan olarak değiştirmek istemiştim görülmedi karışıklık açısındanAkraba getirmek yasak, ihraç prosedörünü aktifleştiriyorum.
Sorduklari durum:Galatasaraylı yetkililer, Beşiktaş ile henüz sözleşme uzatmayan Cyle Larin'i arayıp durumunu sordu. (A Spor)
.istanbulda yollar kitli transferler gecikebilir
Hangi istatistik sitesi bu rts ?Nelsson 4.1 ortalama ile ligin en cok hava topu kazanan 2. oyuncusu. Dun Cornelius gibi guclu ve uzun boylu bir forvet’i hava toplarinda tokatladi. Kilinc ile beraber takimin en iyisiydi. Yapilan transferler arasinda en istikrarli olan oyuncu.
Ekli dosyayı görüntüle 148612
Ekli dosyayı görüntüle 148614
WhoscoredHangi istatistik sitesi bu rts ?
Yüz yılın malını olur ben o mallığıda bizim yönetimden beklerimkerem devre arası teklif alıcaktı . satılması durumunda sol kanat için larinmi düşünülüyor acaba
kasasında para olan ve olmayan diye düşünebiliriz bu konuyu. tok satıcı adamlar.Benfica'ya helal olsun adamlar kullanmadığı adamdan para nasıl kazınılır dersini veriyor. Biz olsak kalan maaşını da öder yollardık beleşe.
Herifler toplamda 9.5m euro para kazanacak.
Daga kactinirde dransferler
ne geldiyse kalsın idare eder dememizden oluyor. kalmasın abi formayı 3 maçta 1 terleten oyuncu kalmasın. alanları boş kalsın ki ciddi değişimler görelim. kağıt üstünde dolu gözüktüğü için yapmıyorlar o bölgelere transfer.Bence yanlış. Bu sene iyiydi yedlin ve sağbek yedeğimiz yok.
stoper bölgemiz en doğru yerimiz zaten. ama gider orayı bozar bu aveller görürsünüz.Nelsson 4.1 ortalama ile ligin en cok hava topu kazanan 2. oyuncusu. Dun Cornelius gibi guclu ve uzun boylu bir forvet’i hava toplarinda tokatladi. Kilinc ile beraber takimin en iyisiydi. Yapilan transferler arasinda en istikrarli olan oyuncu.
Ekli dosyayı görüntüle 148612
Ekli dosyayı görüntüle 148614