- 18 Mayıs 2011
- 53.021
- 56.897
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kaynak bizim üyelerden tasak gecme amacli xdtwitterdan gelen hiç bir şeyi ciddiye almam açıkçası - %90 havaya laf diye bakarımda , %10 ihtimal belki kedi olalı fare misali bakıyorum.
yoksa hayatımda bazı global haber kaynakları hariç twitterda 5 dk geçirmem
Nelson’un en göze batmayan , geliştirmesi gereken özelliği hava topları gibi duruyordu. İlginç 1 istatistik.Nelsson 4.1 ortalama ile ligin en cok hava topu kazanan 2. oyuncusu. Dun Cornelius gibi guclu ve uzun boylu bir forvet’i hava toplarinda tokatladi. Kilinc ile beraber takimin en iyisiydi. Yapilan transferler arasinda en istikrarli olan oyuncu.
Ekli dosyayı görüntüle 148612
Ekli dosyayı görüntüle 148614
Bitti bitiyor, evraklar hazirlandi son puruzler kaldi, kontakt hazirlaniyor. maddeler yenileniyor, yazicidan kagit cikti cikiyor sadece imza kaldi gibi haberlere inanma renktas. Rezil olduk zaten. bundan daha rezil bir durum mu varBitti bitiyor, Ufak detaylar nedir yahu, alın gelin bian önce başlasın idmanlara, illa son sıraya mı düşelim iliklerimize kadar hissetmemiz mi gerekiyor düşme tehlikesini. Damarlarımıza kadar mı işlesin, taraftarlar idman falan mı bassın, floryayı cehennememi çevirsinler illaki, zerre kadar beyin yok mu bunlarda, para mara yok demeyin şerefsizim dünya üzerindeki hiçbi para bu düşme kepazeliğini örtmez.hele hele hele 25-30 küsür milyon harcayıp ta takım düşüren dünya üzerinde gelmiş geçmiş en beceriksiz kepazeler olarak tarihe geçmeniz gerçeğini asla değiştirmez
Agresif değil gibi denip vasat denmiştiNelson’un en göze batmayan , geliştirmesi gereken özelliği hava topları gibi duruyordu. İlginç 1 istatistik.
Dün ligin en fizikli santraforunu dövdü o ayrı. Sörloth ile mücadelesini izlemek zevkli olurdu. Nelson’un antisi Rodallega gibi santraforlar. Pivotlar çok sıkıntı yaşatmayacaktır diye düşünüyorum.

Cornelius’da hız yok. Fiziken sağlam kalırsan kontrol edersin açıkta yakalansan bile. Sorloth dripling de yapabiliyor o olsaydı durum farklı olurdu bana kalırsa.Nelson’un en göze batmayan , geliştirmesi gereken özelliği hava topları gibi duruyordu. İlginç 1 istatistik.
Dün ligin en fizikli santraforunu dövdü o ayrı. Sörloth ile mücadelesini izlemek zevkli olurdu. Nelson’un antisi Rodallega gibi santraforlar. Pivotlar çok sıkıntı yaşatmayacaktır diye düşünüyorum.
Nelson Verissimo: Bildiğim kadarıyla Gedson kulüpten ayrılıyor olabilir. Ancak henüz resmi bir açıklama yok. Dolayısıyla bu konuda daha fazla konuşamam.
Doruk Bey kuzenin degil mi Heis?Akraba getirmek yasak, ihraç prosedörünü aktifleştiriyorum.
4 derbiye çıktık. 2'si içerde 2'si dışarda
3 mağlubiyet 1 beraberlik.
4'ünün de ortak özelliği hepsinde öne geçip ardından maçı ellerimizle vermiş oluşumuz.
Bu ayıp da bu kadroda zerre emeği geçenlere yeter umarım
Ekli dosyayı görüntüle 148626
Ekli dosyayı görüntüle 148627
Ekli dosyayı görüntüle 148628
Ekli dosyayı görüntüle 148629
Taylan ı hala oynatmayı planlıyorsun sanırım... YazıkMuslera eğer Alanya maçıyla veya hemen sonrasında dönecekse sadece Gedson bile yeter. Muslera-Gedson-Mohamed bu üçlüyü 11'e dahil edersek ve oyun planımız iyice oturursa üst üste galibiyetler gelecektir.