Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica’nin hocasina Gedson’u sordular, verdigi cevap:

"From what I know, Gedson may be leaving the club. But obviously, there is still no official confirmation and, therefore, I cannot say anything more" explained Veríssimo.

Gedson hayirli olsun.

“Update: Delay in documentation postponed Gedson Fernandes' trip to Istanbul. Deal is closed. One and a half year loan for Galatasaray.”

15 maç 45 puan yaparmıyız neden olmasın şu kadroyu oluşturalım yaparız biz bitti demeden bitmez

Gomis veda etmiş Al-Hilal'e sanırım diagne dengesizi sakatlanmasaydı da gönderebilseydik 6 aylığına isterdim 36 yaşında ama ceza sahasında bekleyip işi biterse yeter. Eldekiler gibi ceza sahasında dolaşmak yerine doğru noktada durur işi bitirirdi.

Gomis veda etmiş Al-Hilal'e sanırım diagne dengesizi sakatlanmasaydı da gönderebilseydik 6 aylığına isterdim 36 yaşında ama ceza hasında bekleyip işi biterse yeter eldekiler gibi ceza sahasında dolaşmak yerine doğru noktada durur işi bitirirdi.
ben 6 aylığına getirirdim deneyimli golcüdür muhammedin yokluğunda katkısı olacağı gibi iyi bi eğitimcide olur ayrıca takımada abilik eder

Okan
Boey Nelsson Marcao Berkan
Diawara
Gedson Feghouli
Emre Mohammed Kerem

Yaparız 45 puan alırız cidden inanıyorum şeytanın bacağını Alanya maçında kırıcaz

Sumudica: "40 puan ligde kalmak için yeterli. Diyelim ki, 16 maçın 5'ini kazandık. Eder 15 puan. Şu anda da 16 puanımız var. Toplam 31 puan. Diğer 11 maçta da 9 beraberlik alırsak toplam 40 puan."

şumudica 40 p yeter diyor düşmeyiz herhold.
İlk 5 e gireriz biz inancım tam benim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt