Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Campos müspetmiymiş

Ekli dosyalar

• 644CD79F-A0C0-4686-84CE-95BE4D9C4036.webp
    644CD79F-A0C0-4686-84CE-95BE4D9C4036.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 36
İnanmayalımda renktaş bize oyuncularımıza çöp diyoruz gidince parlıyolar birazda hatayı kendimizde arayalım taraftar olarak . Yada hocalarda idmanlarda sorun var . Şuan herkes gomis yazıyor son zamanlarda penaltı kaçırıyo diye sövdük . Fernando gitti sevillaya sakat maç kaçırıyo dedik . Daha biton örnek var
Cicaya cöp desemde yine bi potensyeli var yani sasirtabilir acilabilir birazda mental hoca lazim ona. Morutanda da belirli kalite var ama berkandan hicbirsey beklemiyorum.

arab
fb
olur. elmas, kocunu kirmayip onlara verdirir. onlar alamazsa bizde almayiz

la hala maça yetiştirilmeğe çalışılıyor fln. gomis de cagne malı gidiosa gelsin yoksa o kdr forveti napacaz. bi de kanat yok farkettiler mi bilmiyorum.
o kadar forvet var hiçbirinden fayda yok üstad. diagne ve halili paketleyip gomis ile golleri sıralamaya başlamalıyız artık.

Gomis uefa maclarini bi görsün cosar costurur. Bi an bütün takim ayaga kalkabilir. 6 ay icin iyi transfer olur. Gedson mangala birde kaleye pena, tamam olur. Solbakken dovbyk iyi olur ama onlar imkansiz gibi suan.

Gomis uefa maclarini bi görsün cosar costurur. Bi an bütün takim ayaga kalkabilir. 6 ay icin iyi transfer olur. Gedson mangala birde kaleye pena, tamam olur. Solbakken dovbyk iyi olur ama onlar imkansiz gibi suan.
3 tane kör yerli lazım biri kerem eli ayağı tek düzgün olanı kaleye mutlaka yerli lazım yoksa yine Ömer oynayacak bana kalırsa sağ kanat Emre Kılınç olmalı Torrentle baya yükselişte

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gomis takımdaki oyuncuların özgüvenini de yükseltir. kaliteli ve sorumluluk taşıyan oyuncun olunca diğerleri de psikolojik olarak rahatlıyor ve takıma güvenleri artıyor.

benficayi tokatlayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt