- 23 Temmuz 2011
- 75.563
- 51.089
- 4.693
idare ediyoruz üstatii heis seni sormalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
idare ediyoruz üstatii heis seni sormalı
Cicaya cöp desemde yine bi potensyeli var yani sasirtabilir acilabilir birazda mental hoca lazim ona. Morutanda da belirli kalite var ama berkandan hicbirsey beklemiyorum.İnanmayalımda renktaş bize oyuncularımıza çöp diyoruz gidince parlıyolar birazda hatayı kendimizde arayalım taraftar olarak . Yada hocalarda idmanlarda sorun var . Şuan herkes gomis yazıyor son zamanlarda penaltı kaçırıyo diye sövdük . Fernando gitti sevillaya sakat maç kaçırıyo dedik . Daha biton örnek var
arab
fb
olur. elmas, kocunu kirmayip onlara verdirir. onlar alamazsa bizde almayiz
cica penalticiGomis ilaç olur ilaç şu an forvette ve takımda en çok ihtiyacımız olan oyuncu tipi golcü ve lider penaltıları kaçıracaksa gomis kaçırsın
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o kadar forvet var hiçbirinden fayda yok üstad. diagne ve halili paketleyip gomis ile golleri sıralamaya başlamalıyız artık.la hala maça yetiştirilmeğe çalışılıyor fln. gomis de cagne malı gidiosa gelsin yoksa o kdr forveti napacaz. bi de kanat yok farkettiler mi bilmiyorum.
Penaltısı batsın onun nefret ettirdi kendinden penaltı atacak diye mi tutucaz sahadacica penaltici
3 tane kör yerli lazım biri kerem eli ayağı tek düzgün olanı kaleye mutlaka yerli lazım yoksa yine Ömer oynayacak bana kalırsa sağ kanat Emre Kılınç olmalı Torrentle baya yükselişteGomis uefa maclarini bi görsün cosar costurur. Bi an bütün takim ayaga kalkabilir. 6 ay icin iyi transfer olur. Gedson mangala birde kaleye pena, tamam olur. Solbakken dovbyk iyi olur ama onlar imkansiz gibi suan.
gomis takımdaki oyuncuların özgüvenini de yükseltir. kaliteli ve sorumluluk taşıyan oyuncun olunca diğerleri de psikolojik olarak rahatlıyor ve takıma güvenleri artıyor.Gomis uefa maclarini bi görsün cosar costurur. Bi an bütün takim ayaga kalkabilir. 6 ay icin iyi transfer olur. Gedson mangala birde kaleye pena, tamam olur. Solbakken dovbyk iyi olur ama onlar imkansiz gibi suan.