Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
So soll der FC Chelsea an Borna Sosa interessiert sein, Galatasaray Istanbul an Orel Mangala. Doch das angebliche Interesse aus England ist noch nicht bis nach Stuttgart vorgedrungen, und Mangala wird nach unseren Informationen zumindest in diesem Winter nicht nach Istanbul wechseln. Weil Galatasaray in der Coronakrise schlicht das Geld fehlt.

Chelsea sosayi istiyormus
GS mangalayi istiyor

Ama ingiltereden teklif gelmemis halen
Mangalada kendi kaynaklarina göre bu kisin istanbula gitmeyecek, cünkü GS in parasi yok bu transfer icin

bunun yanı sıra tudor hocamın seçiciliğini dinlemiştim cenk ergünden o hoşuma gitmişti

mesela negredo gomis arasında gomisi aşın demiş

fernando ile vainquer ve diarra önerilmiş fernando demiş

ndiayeyi ısrarla istemiş mesela

bir de o takımda feghouli hariç herkes satılacak duruma gelmişti ve üzerine iki şampiyonluk kazandı

özlemedik mi uzun heybetli adamı

O kadronun maliyeti yüzünden başımıza gelmeyen iş kalmadı.

Burada defalarca en az 60 milyon euro zarar ettiğimizi yazdım hala övme çabaları.

Fernando, Vainquer, Diarra arasında Fernando'yu seçmeyecek olan kim olacaktı mesela merak ettim

Fransa'da önceki sezon 21 gol atan Gomis tercihi de çok zor durmuyor.

Badou ise tamamıyle saçmalıktı hem maaşı hem bonservisi, menajeri birine ittirdi diye iyi transfer olmuyor.

İnanılmaz gerçekten yav hala o kadronun acısını çekiyoruz hala da övülüyor.

O kadroda 3+1 tane adam gibi topçu vardı transferle gelen, Gomis, Fernando ve Mariano işte biraz da Feg. Ancak bu 4lünün bile inanılmaz maliyeti vardı.

Bu nihat bulmuş bizi bu halde affeder mi? Son 10 maçta en az 12 puanımızı çaldılar göz göre göre eriyoruz hala bir adım atan yok kafayı yiyecem arkadaş.. Olan Galatasarayımıza oluyor..

Larin 8jkdan 1.2 maaş alıyor sanırsam bu herifin derdi iyi para koparmak aynen Raşid gibi 2 civarı vermeden gelmez bize

Valla gomis haberleri konuşmaları çok arttı gibi görüyorum.

Açıkçası Kale + 6 +8 den daha önemli değil - ucuza 6 aylık kontrata sıcak bakarsa ne ala .... ama gidişi maaşından indirim yapmadığı için değil miydi ?

He diagne gidecekse tabiiki ama genede 6 ayı aşan hiç bir kontrat iyi olmaz ciddiyse bu iş

Vlahovic'in, Juventus'a transferi birkaç saat içerisinde gerçekleşebilir. (La Nazione)

Gomisss
Gedssonnn

Akıyor be
Ef7dn8oWoAAk8zl

O kadronun maliyeti yüzünden başımıza gelmeyen iş kalmadı.

Burada defalarca en az 60 milyon euro zarar ettiğimizi yazdım hala övme çabaları.

Fernando, Vainquer, Diarra arasında Fernando'yu seçmeyecek olan kim olacaktı mesela merak ettim

Fransa'da önceki sezon 21 gol atan Gomis tercihi de çok zor durmuyor.

Badou ise tamamıyle saçmalıktı hem maaşı hem bonservisi, menajeri birine ittirdi diye iyi transfer olmuyor.

İnanılmaz gerçekten yav hala o kadronun acısını çekiyoruz hala da övülüyor.

O kadroda 3+1 tane adam gibi topçu vardı transferle gelen, Gomis, Fernando ve Mariano işte biraz da Feg. Ancak bu 4lünün bile inanılmaz maliyeti vardı.
4.5 yılda sadece Feg'in kulübe total maliyeti 30 milyon euroya ya yakın ya da geçiyor. Tam hesaplayamadım bonusları. Falcao şu bu diyoruz da bu adama böyle bir meblağ harcamak çok ürkütücü

Gerekirse 1.5 yıl gelsin. Göndermek istesen bile paramı alıp yatacam karakterinde bi adam değil adam futbolu seviyor ve hep oynayacağı yerlere gidiyor. Şöle gol vuruşlarını yapacak adam yok malesef

Performans olarak ne vereceği belli olan adamlara yönelmek gerekiyor
Bu bok çukurundan baska turlu cikmamiz mumkun dğl gibi. yeteri kdr çömez doldurduk ztn takıma. işler cok farklı noktalara gidiyor. Alanya göztepe gibi yukselise gecen takimlarla oynayacaz ara sonrası

Juve Vlahovici koparmış. 67+bonuslar. Bir dünya peşindeydi. Büyük takım olmak böyle birşey. Kafaya taktığın zaman koparacaksın.

Bayern ve Juvenin transferde hiç mağlup olduğuna rastlamadım
Adamlar 2m euroya almış 2018 yazı. Bizde Cagneye o kış 13m euro verdik.

Yunus'a da sövülüyordu, şimdi FT neden yolladı Montella hocam geliştirdi eeaaaaabi olmuş. Bunlara laf anlatmaya falan gerek yok , topçulara da FT fedaisi maç satıyorlar falan deniyor. Bu kafayla mücadele edilmez , isteyen istediğine inansın.

Ben yazdim bu konuda, kalmasi gerekiyor diye daha sezon bitmeden bir baslik vardi planlama vs diye... Bunun sebebi birkac tane Emre super uber diye degil. Elde para yok. yerli kalitemiz yerlerde gitmemesi lazim diye yazdik. Alay edende oldu, Terim'ci diyende.. Arkadaslar para yok, eldekiler les... Iyi kotu birkac isim vardi onlarida yuhaladiniz. Birde sebep penalti kacirmasi o daha da komik :) Evet son mac son dakika herseyin sorumlusu Emre idi bazilarina gore, halbuki abartilan bir durum bakin bu sene penalti bile atamiyoruz. Bende memnun degildim onun genel performansindan ama ona o paralari veren biziz, Galatasaray. O zorla almadi.. Gecen sene son 10 macta verdigi katki (skor olarak) bence cok iyiydi mesela bu sene oyle surpriz bir isimde yok. Neyse, hafizalari tazelemis olalim. Bir de bu adam sakatlik gecirdi iki ciddi sakatlik. Yeni yeni kendine geliyor. Ben Emre olsam, ne kadar sevsemde donmezdim buraya bir daha.

Adamlar 2m euroya almış 2018 yazı. Bizde Cagneye o kış 13m euro verdik.
Mesele ucuza almak değil ki geliştirmek. Baktığında Morutan'ı 3.5'a aldık bu yaz. Bundan 2-3 sene sonra değil 60'lar acaba 15-20'lere satabilecek miyiz? Mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt