- 24 Mayıs 2009
- 17.285
- 20.253
- 2.643
Biraz da şuralarımı övReklâm olmasın dedim. Adın gaddara çıkmış zaten![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz da şuralarımı övReklâm olmasın dedim. Adın gaddara çıkmış zaten![]()
Maliyet illaki olacak, kurulan takım doğru takımdı, başarı ucuz değil maalesef ne Tr'de ne de Avrupa'da. Ki kurulan bir çok maliyetli takımın da başarılı olamadığınin, harcandığının örnekleri varken, o takımda kimlerin emeği varsa önce taraftar olarak kendi adıma teşekkür ediyorum.O kadronun maliyeti yüzünden başımıza gelmeyen iş kalmadı.
Burada defalarca en az 60 milyon euro zarar ettiğimizi yazdım hala övme çabaları.
Fernando, Vainquer, Diarra arasında Fernando'yu seçmeyecek olan kim olacaktı mesela merak ettim
Fransa'da önceki sezon 21 gol atan Gomis tercihi de çok zor durmuyor.
Badou ise tamamıyle saçmalıktı hem maaşı hem bonservisi, menajeri birine ittirdi diye iyi transfer olmuyor.
İnanılmaz gerçekten yav hala o kadronun acısını çekiyoruz hala da övülüyor.
O kadroda 3+1 tane adam gibi topçu vardı transferle gelen, Gomis, Fernando ve Mariano işte biraz da Feg. Ancak bu 4lünün bile inanılmaz maliyeti vardı.
Yerine de Arthur Cabral’ı alıyorlamış. İyi iş. Vlahovic’i PL’de izlemek istiyordum gerçi.Juve Vlahovici koparmış. 67+bonuslar. Bir dünya peşindeydi. Büyük takım olmak böyle birşey. Kafaya taktığın zaman koparacaksın.
Bayern ve Juvenin transferde hiç mağlup olduğuna rastlamadım
Doğru o kısım biz de hiç yok zaten.Mesele ucuza almak değil ki geliştirmek. Baktığında Morutan'ı 3.5'a aldık bu yaz. Bundan 2-3 sene sonra değil 60'lar acaba 15-20'lere satabilecek miyiz? Mümkün değil.
Emre'nin sorunu oyun içerisinde çok kaybolmasıydı ama baya skorer adam. Gelmeden evvel de öyleydi. O penaltıyı attığında ben de sövmüşümdür yalana gerek yok şimdi ama gole yakın bir adam , ceza sahası içerisinde sürekli. İki yüzlülük yapmaya gerek yok forumun geneli gayet ağır hakaretler ediyordu Emre'ye şimdi kıymete binmiş. Bugün sövdükleri Rumenler yarın gitsin bir yerde performans versin onlar da kral olur FT kullanamadı olur. Yıllardır buradayız yahu biliyoruz kimin ne olduğunu.Ben yazdim bu konuda, kalmasi gerekiyor diye daha sezon bitmeden baslik avrdi planlama vs diye... Bunun sebebi birkac tane Emre super uber diye degil. Elde para yok. yerli kalitemiz yerlerde gitmemesi lazim diye yazdik. Alay edende oldu, Terim'ci diyende.. Arkadaslar para yok, eldekiler les... Iyi kotu birkac isim vardi onlarida yuhaladiniz. Birde sebep penalti kacirmasi o daha da komikEvet son mac son dakika herseyin sorumlusu Emre idi bazilarina gore, halbuki abartilan bir durum bakin bu sene penalti bile atamiyoruz. Bende memnun degildim onun genel performansindan ama ona o paralari veren biziz, Galatasaray. O zorla almadi.. Gecen sene son 10 macta verdigi katki (skor olarak) bence cok iyiydi mesela bu sene oyle surpriz bir isimde yok. Neyse, hafizalari tazelemis olalim. Bir de bu adam sakatlik gecirdi iki ciddi sakatlik. Yeni yeni kendine geliyor. Ben Emre olsam, ne kadar sevsemde donmezdim buraya bir daha.
Adamlar 2m euroya almış 2018 yazı. Bizde Cagneye o kış 13m euro verdik.

Çok fenasın çok

Ne kadar galizdi küfür?Biraz da şuralarımı öv![]()
Mahkemeye çıksa içeri atarlar biz yine insaflıyızNe kadar galizdi küfür?
Oğuzu sal lanBiraz da şuralarımı öv![]()
Gedson+6 numara gelirse af gündemde mi?Mahkemeye çıksa içeri atarlar biz yine insaflıyız
Tudor'a verildi mesela. O kadar imkan verildi ki yediğimiz cezadan dolayı FT bu yaza kadar transfer yapamadı. Kur da üç katına çıkmıştı üstelik. FT bilmiyor yav parayı bastırıp hazır Fernando'yu almayı. Adam Tudor yalıyor , Tudor'un transferleri yüzünden yediğimiz cezalardan dolayı her dönem bir mevkide eksik lige başlıyoruz kiralıklarla vs, sonra bu durum üzerinden başarısız olduk diye FT bokluyor. Utanmazlığın dik alası. Tek fw Eren ile tek dos ofansif ortasahadan bozma Taylan ile sezonlara keyfinden girdi yav FT. FT eleştirip Tudor öven adam dümdüz ikiyüzlüdür.terim'e verilen imkanlar kime verildi?
Yer değiştirin istersen kankaOğuzu sal lan
NoGedson+6 numara gelirse af gündemde mi?
Defolsun!uTorrent istemiyormus
Yok cnm sağolYer değiştirin istersen kanka![]()