Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadronun maliyeti yüzünden başımıza gelmeyen iş kalmadı.

Burada defalarca en az 60 milyon euro zarar ettiğimizi yazdım hala övme çabaları.

Fernando, Vainquer, Diarra arasında Fernando'yu seçmeyecek olan kim olacaktı mesela merak ettim

Fransa'da önceki sezon 21 gol atan Gomis tercihi de çok zor durmuyor.

Badou ise tamamıyle saçmalıktı hem maaşı hem bonservisi, menajeri birine ittirdi diye iyi transfer olmuyor.

İnanılmaz gerçekten yav hala o kadronun acısını çekiyoruz hala da övülüyor.

O kadroda 3+1 tane adam gibi topçu vardı transferle gelen, Gomis, Fernando ve Mariano işte biraz da Feg. Ancak bu 4lünün bile inanılmaz maliyeti vardı.
Maliyet illaki olacak, kurulan takım doğru takımdı, başarı ucuz değil maalesef ne Tr'de ne de Avrupa'da. Ki kurulan bir çok maliyetli takımın da başarılı olamadığınin, harcandığının örnekleri varken, o takımda kimlerin emeği varsa önce taraftar olarak kendi adıma teşekkür ediyorum.
Amma velakin, her ne kadar Tudor'u hem bu yüzden hem de takımın oynadığı o ilk 7,8 haftalık oyun sebebiyle tebrik ve takdir etsemde, kendi egosuna yenik düşüp ben bilirimcilikleri ile iyi giden takıma kocaman bir çomak sokmasını da kabullenemedim, bunu kim yaparsa yapsın kabullenmem de.
Eline kocaman altın tepside kariyerini yükseltme kozu geçirmişsin, tokatlaya tokatlaya ilerliyorsun, ardından takımın kimyasını bozup baska birşeyler denemeye kalkıyorsun, olmayınca vaz da geçmiyor, sonunda da kovuluyorsun. Daha yolun basinda olup, büyük kariyer atlama fırsatını yakalamış bir insan icin kocaman bir trajedidir bu.
Açıkçası Tudor'u duruşuyla, klubeye yakismasi ile, o ilk haftalardaki oynattığı top ile oldukça sevmiş ve benimsemiş ancak kendi kendine verdigi bu zarar ile onun adına da üzülmüştüm, çünkü başarabilirdi bir şeyler bizde eğer o saçma sapan işlere girmeseydi. Ve gel gelelim o dönem yapilacak en dogru isi yapti yönetim, Tudor elleriyle veriyorken şampiyonluğu, kangren başlangıcında kesip attık daha da büyümeden. Kör öldü, badem gözlü olarak hatırlanıyor. Olay bundan ibaret.

Juve Vlahovici koparmış. 67+bonuslar. Bir dünya peşindeydi. Büyük takım olmak böyle birşey. Kafaya taktığın zaman koparacaksın.

Bayern ve Juvenin transferde hiç mağlup olduğuna rastlamadım
Yerine de Arthur Cabral’ı alıyorlamış. İyi iş. Vlahovic’i PL’de izlemek istiyordum gerçi.

Gerçekten çok komik vasat deniyor alt lig oyuncusu deniyor ayak tenisi deniyor defol deniyor başkası genç oynatıyor bak millet nasıl buluyor deniyor biz bulunca anaokulu mu burası deniyor .

Ben yazdim bu konuda, kalmasi gerekiyor diye daha sezon bitmeden baslik avrdi planlama vs diye... Bunun sebebi birkac tane Emre super uber diye degil. Elde para yok. yerli kalitemiz yerlerde gitmemesi lazim diye yazdik. Alay edende oldu, Terim'ci diyende.. Arkadaslar para yok, eldekiler les... Iyi kotu birkac isim vardi onlarida yuhaladiniz. Birde sebep penalti kacirmasi o daha da komik :) Evet son mac son dakika herseyin sorumlusu Emre idi bazilarina gore, halbuki abartilan bir durum bakin bu sene penalti bile atamiyoruz. Bende memnun degildim onun genel performansindan ama ona o paralari veren biziz, Galatasaray. O zorla almadi.. Gecen sene son 10 macta verdigi katki (skor olarak) bence cok iyiydi mesela bu sene oyle surpriz bir isimde yok. Neyse, hafizalari tazelemis olalim. Bir de bu adam sakatlik gecirdi iki ciddi sakatlik. Yeni yeni kendine geliyor. Ben Emre olsam, ne kadar sevsemde donmezdim buraya bir daha.
Emre'nin sorunu oyun içerisinde çok kaybolmasıydı ama baya skorer adam. Gelmeden evvel de öyleydi. O penaltıyı attığında ben de sövmüşümdür yalana gerek yok şimdi ama gole yakın bir adam , ceza sahası içerisinde sürekli. İki yüzlülük yapmaya gerek yok forumun geneli gayet ağır hakaretler ediyordu Emre'ye şimdi kıymete binmiş. Bugün sövdükleri Rumenler yarın gitsin bir yerde performans versin onlar da kral olur FT kullanamadı olur. Yıllardır buradayız yahu biliyoruz kimin ne olduğunu.

terim'e verilen imkanlar kime verildi?
Tudor'a verildi mesela. O kadar imkan verildi ki yediğimiz cezadan dolayı FT bu yaza kadar transfer yapamadı. Kur da üç katına çıkmıştı üstelik. FT bilmiyor yav parayı bastırıp hazır Fernando'yu almayı. Adam Tudor yalıyor , Tudor'un transferleri yüzünden yediğimiz cezalardan dolayı her dönem bir mevkide eksik lige başlıyoruz kiralıklarla vs, sonra bu durum üzerinden başarısız olduk diye FT bokluyor. Utanmazlığın dik alası. Tek fw Eren ile tek dos ofansif ortasahadan bozma Taylan ile sezonlara keyfinden girdi yav FT. FT eleştirip Tudor öven adam dümdüz ikiyüzlüdür.

ulan beceriksiz herifler daha once yolladigimiz adami mi geri aliyoruz? herif gelmis 35 yasina baska alternatif yokmuydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt