Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis her türlü iş yapar bizim ligde yaşının 36 olmasının önemi yok genç dediklerimizin de görüyoruz yaş değil verim önemli ama gomisten önce gedson kaleci ve 6 no lazım zira iyi kötü üç forvet var zaten

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mesele ucuza almak değil ki geliştirmek. Baktığında Morutan'ı 3.5'a aldık bu yaz. Bundan 2-3 sene sonra değil 60'lar acaba 15-20'lere satabilecek miyiz? Mümkün değil.
Evet bunu bas bas bağırdım o dönem.

Sörloth beleşe Genke kiralandı.
Yaremchuk 3 m euroydu.
Osimhen 7ye falan gitti sonraki sezon.

1,5 yıl gomis = 2 milyon euro paket sudan ucuz olur
bu sene 500 seneye 1,5 alsın tamamdır
paragöz adamdır ama arapları soyup soğana çevirdi. doymuştur herhalde

Maliyet illaki olacak, kurulan takım doğru takımdı, başarı ucuz değil maalesef ne Tr'de ne de Avrupa'da. Ki kurulan bir çok maliyetli takımın da başarılı olamadığınin, harcandığının örnekleri varken, o takımda kimlerin emeği varsa önce taraftar olarak kendi adıma teşekkür ediyorum.
Amma velakin, her ne kadar Tudor'u hem bu yüzden hem de takımın oynadığı o ilk 7,8 haftalık oyun sebebiyle tebrik ve takdir etsemde, kendi egosuna yenik düşüp ben bilirimcilikleri ile iyi giden takıma kocaman bir çomak sokmasını da kabullenemedim, bunu kim yaparsa yapsın kabullenmem de.
Eline kocaman altın tepside kariyerini yükseltme kozu geçirmişsin, tokatlaya tokatlaya ilerliyorsun, ardından takımın kimyasını bozup baska birşeyler denemeye kalkıyorsun, olmayınca vaz da geçmiyor, sonunda da kovuluyorsun. Daha yolun basinda olup, büyük kariyer atlama fırsatını yakalamış bir insan icin kocaman bir trajedidir bu.
Açıkçası Tudor'u duruşuyla, klubeye yakismasi ile, o ilk haftalardaki oynattığı top ile oldukça sevmiş ve benimsemiş ancak kendi kendine verdigi bu zarar ile onun adına da üzülmüştüm, çünkü başarabilirdi bir şeyler bizde eğer o saçma sapan işlere girmeseydi. Ve gel gelelim o dönem yapilacak en dogru isi yapti yönetim, Tudor elleriyle veriyorken şampiyonluğu, kangren başlangıcında kesip attık daha da büyümeden. Kör öldü, badem gözlü olarak hatırlanıyor. Olay bundan ibaret.
Sevgili kardeşim kadronu gelirine göre kurarsın. 3 tane al ama 8 tane yüksek maliyetli adam alamazsın. Sonraki sene o kadrodan 4 kişi mi ne kalmıştı zaten.

Ha Tudor'u da en az eleştiren zira en çok destekleyenlerden biriyrim bizdeyken. Türkiye gibi ülkede 4+ bonus verip 5 yıllık sözleşme yapamazsın yapıyorsan o adam 5 sene aralıksız katkı vermeli ki Feg'i en çok sevenlerden birisi olarak 2. sezonunda satılmalı yazdım defalarca.

Fernands koyarsın, Mariano koyarsın, Gomis koyarsın, etrafına koyacağın adamların maaş ortalaması 1 m euro olur öyle olmalı.

Tudor'a verildi mesela. O kadar imkan verildi ki yediğimiz cezadan dolayı FT bu yaza kadar transfer yapamadı. Kur da üç katına çıkmıştı üstelik. FT bilmiyor yav parayı bastırıp hazır Fernando'yu almayı. Adam Tudor yalıyor , Tudor'un transferleri yüzünden yediğimiz cezalardan dolayı her dönem bir mevkide eksik lige başlıyoruz kiralıklarla vs, sonra bu durum üzerinden başarısız olduk diye FT bokluyor. Utanmazlığın dik alası. Tek fw Eren ile tek dos ofansif ortasahadan bozma Taylan ile sezonlara keyfinden girdi yav FT. FT eleştirip Tudor öven adam dümdüz ikiyüzlüdür.
Transferler olmasaydi da ceza gelecekti. Zaten ceza gelecegi icin o kadar transfer yapildi. Cezanin sebebi Aysal donemiydi. O yaz bol bol muhabbeti de gecti. Hatta ceza gelmeden once herkes solbek mutlaka alinmali diyordu ama o Juveli elemana cok takildik.
Ayrica madem FFP varsa neden Gomis'i satip Emre'yi aldi?
Taylan'a mahkum oldu diyorsun, Arda icin Baskan ile kavga edecegine 6 numara icin etseydi ya? Irfan icin verilecek 7 milyon vardi da 6 numara icin yoktu degil mi?
Ne Tudor imiş be! Mancini, Tudor toplasan 1 yil ancak calismislardir ama sorsan bize incir agacini diken bu ikili derler.

Transferler olmasaydi da ceza gelecekti. Zaten ceza gelecegi icin o kadar transfer yapildi. Cezanin sebebi Aysal donemiydi. O yaz bol bol muhabbeti de gecti. Hatta ceza gelmeden once herkes solbek mutlaka alinmali diyordu ama o Juveli elemana cok takildik.
Ayrica madem FFP varsa neden Gomis'i satip Emre'yi aldi?
Taylan'a mahkum oldu diyorsun, Arda icin Baskan ile kavga edecegine 6 numara icin etseydi ya? Irfan icin verilecek 7 milyon vardi da 6 numara icin yoktu degil mi?
Ne Tudor imiş be! Mancini, Tudor toplasan 1 yil ancak calismislardir ama sorsan bize incir agacini diken bu ikili derler.
Alakası yok FFP cezasının nedeni Dursun döneminde 3 senede edilen total 150 m euro zarardır.

Tekrar yazayım 150 m euro.

Alakası yok FFP cezasının nedeni Dursun döneminde 3 senede edilen total 150 m euro zarardır.

Tekrar yazayım 150 m euro.
Evet, Aysal ile alakali olmayabilir, o 150 milyonu simdi hatirladim ki zaten Aysalciyimdir fakat transferler yapilmasa da ceza gelecekti. O yaz cok muhaabbeti dondu hatirliyorsan. Bizimkiler de ceza gelecek diye full degistirdiler. Sadece o kadro icin Tudor'u elestirmek yersiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim toreenten asıl beklentilerimden biride artık emre akbabaları yunus akgünleri sağa sola kiralamaya gerek bırakmayacak şekilde gelişimleri sorunlarını kendi ekibiyle gidermesi,yani belki torrent sene başında bizde olsa yunus akgün Şuan bizde yardırıyordu ve belkide barış alper sağlam duruma gelmişti ya da cica olsun hatta feg babel dahi farklı kondisyonda iyi çalışmayla çok katkı aldığımız oyunculardı şimdi ,mustafa digne hatta luyi bile düzelme görebilirdik,terim hakikaten öğütttü bence.ben yine tekrarlamak istiyorum bu torrenti gözüm çok tuttu inancım tam.

Evet, Aysal ile alakali olmayabilir, o 150 milyonu simdi hatirladim ki zaten Aysalciyimdir fakat transferler yapilmasa da ceza gelecekti. O yaz cok muhaabbeti dondu hatirliyorsan. Bizimkiler de ceza gelecek diye full degistirdiler. Sadece o kadro icin Tudor'u elestirmek yersiz.
Başta yönetim eleştirilir, hoca ister sen almazsın. O zararın sebebi de Dursundur.

Emre ve Yunus özelinde Terim'in eleştirilmesi o kadar komik ki. Takdir görmesi gerekirken birde.
Bir oyuncunu kiralık vermenin amacı nedir ?
Ya oyuncudan kurtulmaya çalışıyorsundur, satilamamis elde kalmıştır, gelen kiralama teklifini degerlendirmissindir.
Ya da oyuncu senin istediğin seviyede değildir, bir şeyleri vardır bu adamın ve oynasın, level atlasın da geri dönsün mentalitesiyle verirsin kiraya.

Emre zaten 2 sakatlık sonrası büyük düşüş yaşadı, büyük takımda kendini göstermek zorundasin ve bu baski ile 2mt'ye pas atamaz, top suremez duruma geldi, sonuc olarakta kiralandi. Kiralanmasa aynı tas aynı hamam olarak devam edecekken geldiği nokta kendinin olduğu kadar bu kararı veren teknik heyetin de sayesinde. Satılsa 1 allahın kulu niye satılıyor bu adam der miydi ?

Yunus mesela, genç çocuk, bir şeyleri var. Bir seyler gösteriyordu bizdeyken ama o kadar. Geçen sene de o kadar degildi ama oynaya oynaya Ads'de bu sezon patlamasını yaptı ve sezon sonu da geri gelecek. Bu büyük kazançtır bir takım için, nasıl suçlanabilir bu 2 durum üzerinden teknik heyetler yahu. Ki 3 milyona Belçika ile adı geçerken sat sat sat diyenlerin, şu an teknik heyeti eleştirmesi riyakarliktir kimse kusura bakmasin.

En büyük eksiğimiz taraftar profili olarak bu bizim, ne takdir etmemiz gerekirken edebiliyoruz, ne de yermemiz gerekirken yeriyoruz. Ortamız yok, ya göklere çıkarıyoruz ya da yerin dibine sokuyoruz.

Halbuki bu iki kiralik olayi da bana gore her klubun yaptigi, takdir ve tenkit gormemesi gereken siradan olaylar, atom parçalamıyoruz sonuçta. Burdayken sana verebilecekleri ile, şu an donduklerinde sana verebilecekleri arasinda dağlar kadar fark varsa yapilan is hedefine ulasmis demektir, bu kadar basit bu olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt