Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservissiz mi? Ulan yönetim

Çok saçma. Biz bu adamın sözleşmesini bedava gitmesin diye uzattık zaten Kasım'da. Eğer Porto haberi doğruysa en kötü 2 milyon euro falan bonservis almalıyız. Yoksa kiralayın Antwerp'e yada bir takıma. Bedava gitmesin diye kiralayıp sonra bedava göndermeyi yapacağımızı sanmıyorum.

Vay arkadaş ya millet oyuncuyu sana satmak için seni süründürüyor en son 9.5m euro ödemek zorunda kalıyorsun ( gedson ). Bizim 5m euro verdiğimiz 1 sene hayvani performans gösteren stoperi, hocanın pas sistemi takıntısı yüzünden yiyoruz üstüne beleşe gönderiyoruz. Bu kulüpten bir şey olmaz.
Sakatliktan dönemedi, dönmesi icin uygun zeminde hazirlanmadi gerci. Ilk hatasında kulubeye atıldı, her mudahalede kulubeye bakiyordu herif yaw.

Portoda araya girdiyse niye bedavaya veriyoruz biz Salak miyiz?Yoksa ciddi ciddi Ali Bey icin mi calisiyoruz anlamadimki.Kizistirsana pazarligi o zaman ne sacma bi iş bu

Galatasaray'ın 6 numara adayları arasında Orel Mangala ve Nampalys isimleri öne çıkıyor. Görüşmeler devam ediyor.

Sarı-kırmızılı yönetim stoper konusunda da bir havuz oluştururken Luyindama ile yolların ayrılmasının ardından güçlü bir savunmacı takviyesi amaçlanıyor.

Galatasaraylıların eski aşkı Bafetimbi Gomis boşa çıktı. Fransız golcu makul bir maaşı ve 6 aylık sözleşmeyi kabul ederse yönetim uzaklara gitmeyecek.
(Burhan Can Terzi)

Gedson'un yanında Seferovic'i de alalım. Ek uçak masrafı olmasın.

Dede saçmalıyor bence. Gomis için şuan kontenjan yok diyor,lan nereye yok Assunçao gitti,Yedlin gitti,Luyindama gidiyor 3 yabancı kontenjanı boşaldı. Yedlin yerine Omar yazılır Gedson,Gomis işte. 6 numara alacaklarsada Diagne çıkar elden zaten 3 yabancı forvet olmaz veya daha Babel var gidecek

Göztepe'den fakir Kantesi Obinna da düşünülmeli. Adam Göztepe'de oynuyor diye hiç övgü alamıyor. Büyüklerden birinde öyle oynasaydı her gün konuşulurdu.

1643110003620.webp

1643110006153.webp

1643110008445.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt