Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis olmaz. 1 Torrent istemez pas yapamaz kemküm diye , Terim sempatizanları (Terim’i seven arkadaşlar alınmasın sadece sempatizan kıvamında takılıp bazı gerçeklere kafayı kuma gömenlerden bahsediyorum çünkü) iki kötü sonuçta hani gençleşme 36 yaşındaki Gomis’i geri aldınız diye yangına başlayacak olduki kötü oynarsa.

Etmediğini ne biliyorsun ? Sanki kulübün içindesiniz ya. Sizin kıçınızı yaya yaya pc karşısına geçip forumda pineklerden gördüğünüzü , 30 yıldır üst düzey hocalık yapmış adam görememiş , üstüne mücadele de etmemiş. Gomis'in satılma sebebi de ücretinde iyileştirme istemesiydi , Emre'nin bize gelmeden evvelki gol asist istatistiği de ortada. Belki o yüzden aldırmıştır ? Kaldı ki ben FT hatasızdır şudur budur demiyorum. O övülen hoca ve yaptırdığı transferler FT'nin hareket alanını daralttı diyorum. FT'nin Luyindama transferi yanlıştı çünkü kafasında oyuna uygun değildi misal. Sakatlanmasa 15'e falan EPL yapacaktı ama , satılması muhtemel bir yatırımdı , yıllık ücreti düşüktü.

Ceza geleceği için transfer yapılmış madem o zaman satabileceğimiz değerli assetler transfer ettirseydi de hali hazırda mabadımıza girmiş kazığı boğazımıza kadar ittirmeseydi. Akıl var mantık var ta o zaman söyledik böyle yıllık ücret verirsen bu adamları kimse almaz diye , almadılar da. Sırf Belhanda transferi bile yeter o dönemin kepaze politikasını anlatmaya. Yıllarca dikiş tutturamamış sağa sola kiralanmış adama 11 milyon bonservis saydık , yıllık ücrete girmiyorum.

İncir ağacını Tudor dikti evet , mali bilançolar ortada. Siz kendinize sanrılarınızdan farklı bir paralel evren yaratmışsınız , ne kadar mantıklı konuşursak konuşalım olmuyor yapacak bir şey yok, neden çünkü FT çok rererörö. Kimsenin Mancini'yi suçladığı da yok bu arada.
Madem 6 numara istedi neden almadik? Irfancan olmayinca direk Boupendza'ya gitmedik mi? Bu sene de gayet genis hareket alani vardi veya 2018 Ocak ayinda. Cagne icin 13 milyon verilince incir agaci dikilmiyor degil mi? Ahh tabi ya Cagne yonetim transferiydi. Fatih Terim olayini gecelim. Ne desek toz kondurmayacagin belli. Mancini konusuna da pes artik. Hem Mancini hem Tudor'u genel soyledim.
Ayrica transferler dogru yanlis olayinda degilim. Adam listesini verir, yonetim alir. Maliyetlerin tum sorumluluguna Dursun Özbek yonetimi de ortaktir ki kadrodan icime sinmeyen 2 oyuncu sadece Maicon ve Belhanda. Sonraki mesajda yazdigim gibi Acerbi ve solbek gelseydi Belhanda'yi ne kadar sevmesem de gayet iyi kadro olacakti.

Gomis olmaz. 1 Torrent istemez pas yapamaz kemküm diye , Terim sempatizanları (Terim’i seven arkadaşlar alınmasın sadece sempatizan kıvamında takılıp bazı gerçeklere kafayı kuma gömenlerden bahsediyorum çünkü) iki kötü sonuçta hani gençleşme 36 yaşındaki Gomis’i geri aldınız diye yangına başlayacak olduki kötü oynarsa.
Yuzleri varsa sabaha kadar aglasinlar.

1. Ne kadar kaliteli oyuncular aldırdığından daha önemli kriter, F/P dır; bir sezon çok fazla para harcarsan, sonraki sezonun bütçesi düşük kalacaktır haliyle. Hikmet Karaman' ı takımın başına getirsen ve 100 milyonluk bütçe versen, seneye şampiyonluğun 1 numaralı adayı olur bu kadro (HK örnek, burada hakir görülen bir başka ortalama TD için de geçerlidir bu dediğim)...

2. 2017-18 sezonu için Terim' e laf eden çarpılır!..O şampiyonlukta başrol oyuncularından olan Nagatomo' yu transfer ettirmesi, Tudor' un yok saydığı Donk' tan kariyer performansı elde etmesi ve özgüveni sarsılan takımı toparlaması yeter...

3. Lucescu' ya hangi bütçe verilmişti de kiralık yerine hazır kadro bıraksaydı?!..''Başkan, Bülent Akın cezalı olmasaydı UCL yarı finali de yaşatırdım sana'' demişliği var adamın; Bülent çok iyi futbolcu olduğundan mı sence? O şartlarda muazzam iş çıkarmış TD, defansif futbol oynatıyor saçmalığı yüzünden kaybedildi; sonrasında harcanan on milyonlarca Euro ya rağmen ortaya konan 'hücum futbolu' malum!..
Yaw viskiyle mi okuyorsun?😁 Lucescu konusu agir ironiydi anlayana . Yani oyle ince de degil

6 aylığına ilaç gibi gelir ama 6 aylığına kendisi gelir mi ? Kendini garantiye almak isteyecektir. Sen 6 ay + 1 sene opsiyonlu kontrat onersen, diger tarafta atiyorum kasimpasa net 1,5 senelik kontrat onerse, az buçuk Gomis'i tanıyorsak, ki bu yaştaki herhangi başka bir oyuncu da aynını yapar, kasımpaşayı tercih eder. Adam paraya bakacak sonuçta, neden gittiğini de en iyi biz biliyoruz.
O yüzden soru şu olmalı, bu seneyi geç ama gelecek sene 37 yaşındaki bir Gomis takıma ne verebilir ?
40 yaşındaki İbra gelse şu an takıma göbek atarim sevinçten, Gomis'te de durum olumlu ise fizik açısından hemen imzalansın 1.5 sene.

Yabancı mı sayılıyodu bu?Türkse alalım ya da fiyat arttıralım diyecem de kulübün başkanını hatırladım..

tamam göndermesinler o zaman?
Göndersinler göndermesinlere bir şey demiyorum. Bedava göndereceğine dursun zaten. Hatta kiralık da verilebilir. Luyindama'yı 4 milyona satmak kolay değil, ondan bahsediyorum. Bizim izlediğimiz maçları adamlar da izliyor. Her maç ayrı bombası olan, her maç kendi takımından bir oyuncuyu sakatlayan, geçirdiği ağır sakatlık sonrası bir türlü kendine gelememiş bir oyuncu nihayetinde. Sporting'de Luyindama gibi bir stoper olsa, açıp 3-5 maçını izlesek 4 milyona alınmasını ister miyiz ?

Bu takım 15.sırada olacak takım değil. Sene başından beri hakemler, Avrupa’ya erken başlamanın yarattığı yıpranmışlık, tecrübesizlik, şanssızlık ve en sonunda kendine güven ve motivasyon kaybı üst üste birikti. Normal şartlar altında Avrupa liginde o güçlü gruptan çıkan takımın ligde bu durumda olması mümkün değil. Gedsonla beraber bir kaleci ve orta sahanın sağına hücumda kreatif bir oyuncu gerekiyor. Keşke kadroda Berghius gibi bir oyuncumuz olsaydı.

Göndersinler göndermesinlere bir şey demiyorum. Bedava göndereceğine dursun zaten. Hatta kiralık da verilebilir. Luyindama'yı 4 milyona satmak kolay değil, ondan bahsediyorum. Bizim izlediğimiz maçları adamlar da izliyor. Her maç ayrı bombası olan, her maç kendi takımından bir oyuncuyu sakatlayan, geçirdiği ağır sakatlık sonrası bir türlü kendine gelememiş bir oyuncu nihayetinde. Sporting'de Luyindama gibi bir stoper olsa, açıp 3-5 maçını izlesek 4 milyona alınmasını ister miyiz ?
takımda stoper kıtlığı varken beleşe göndermek çok saçma diyorum ben, kiralamak kabul edilebilir tekrar form tutup vs diye de. takımda 4. stoper yokken luyindamayı yollamak bence mantıksız

Bundan sonra 3 5 milyon eurolar verilirse bu klüp batar 1 tane satabildiğimiz oyuncu yok.

Kaya Temel: “Galatasaray’da kaleci transferi rafa kalktı. Muslera Alanyaspor maçı sonrası sahalara dönüyor”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt