- 1 Ocak 2011
- 15.336
- 10.404
- 1.838
Ftft mi tudor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ftft mi tudor mu?
ManciniGerets
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mancini
3 mac oynati Tonlarca pozisyon verdi.O pozisyonlarin ceyregine Ft verseydi millet kudururdu.Gercekten Torrente karsi on yargim yoktu ilk geldigindeBi dur be birader adam daha 3 maç oynadı ft 3.5 sene durdu el insaf.
Katılıyorum. Ft hoca bile değil.3 mac oynati Tonlarca pozisyon verdi.O pozisyonlarin ceyregine Ft verseydi millet kudururdu.Gercekten Torrente karsi on yargim yok ilk geldiginde u
Sende Galatasarayli degilsin o halde.Ft yaslanmistir. Eski hirsi yoktur.Cartir curttur ama olusu Torrentten iyi.Katılıyorum. Ft hoca bile değil.
Torrent, Terimden iyi demedim ki. Ne alaka?Sende Galatasarayli degilsin o halde.Ft yaslanmistir. Eski hirsi yoktur.Cartir curttur ama olusu Torrentten iyi.
Galatasaraylıyım da demedim?Sende Galatasarayli degilsin o halde.Ft yaslanmistir. Eski hirsi yoktur.Cartir curttur ama olusu Torrentten iyi.
TamamKatılıyorum. Ft hoca bile değil.
Uzatmasak iyi olur ams Torrent konusunda ayni fikirdeyiz en azindanGalatasaraylıyım da demedim?![]()
Başlıyoruz.
Edit: Açılmış bile
Hocaların hocası.
Ben Tudorcu degilim Admin yapti ismimi Tudor.orası muhakkak ama ben tudorcu arkadasın fikrini merak ettim
ceza gibi yani. anti tudorcusun o zaman.Ben Tudorcu degilim Admin yapti ismimi Tudor.
Admine iftiraBen Tudorcu degilim Admin yapti ismimi Tudor.
Ben Tudorcu degilim Admin yapti ismimi Tudor.