Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftar icin gomis alinacak gibi

Şu yemekciyi paylaşmayın yahu pedro sepulveda olmayan şeyi paylaşmaz. 3-4 kere gelmeyecek dedi adam yazın bunlar getirirken.

Gedson isi gene yatarsa, ve torrent hazir oyuncu istiyorum diye onaylamadiysa hepsi defolsun gitsin. Sanki gedson yerine daha iyi birini alabileceklermis gibi bu firsati teperlese yedi ceddini...

bizim en büyük sorunlarımızdan birisi de uzaktan şut atacak oyuncu olmaması. Kerem dışında uzaktan vurabilen oyuncu yok. Emre Kılınç sivas'ta deniyordu bizde nedense denemiyor, morutan ve cica'da pek fazla denemedi. Bu kadar kapanan rakibi açmanın bir yolu da uzaktan şutlar

fegouli fit olsa bu konuda en iyi oyuncu ama o da 1 oynuyor 3 oynamıyor

Gedson isi gene yatarsa, ve torrent hazir oyuncu istiyorum diye onaylamadiysa hepsi defolsun gitsin. Sanki gedson yerine daha iyi birini alabileceklermis gibi bu firsati teperlese yedi ceddini...
Opsiyonsuz 1.5 yıllık kiralık alıp oyuncuyu yetiştirip geri Benfica'ya gönderecekmişiz futbol aklımız öyle uygun görmüş !

GD'ye inanıp küfür etmek nedir abi? Ben geldi diye seviniyorum bile :D
Yönetime güven yok bu ara. Açıklasınlar bir an önce. Baskıyla Gomis peşinde koşuyorlar. Biraz eyyam iyidir. Normal bir günde Dinç’e inanmam yoksa. Bonservissiz Luyi’ye tepki koyunca Antwerp’e gitti. Eyyam yapalımda açıklansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt