Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon yenilgisini gedson ile sakinleştirmeye zaman kazanmaya çalıştı yonetim. Öyle algı yaptilar ki bu hafta içinde 2 orta saha gelecek diye haber uçurdular. Hadi bakalım devam etsinler algıya. 1 dakika daha kalmaması lazım bunların. Sene başında aldıkları gençleştirme projesi Nelson dışında verim alamadik. Alanya maçına yine Berkan- taylan ile çıkacak ve hezimet olacak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ha onu da yönetim yaptı yani. Twitter'da 3-4 kişi bir şey sallıyor sorumlu yönetim oluyor yine. Akıl tutulması yaşayan taraftarlarımız sayesinde adamı da eleştiremiyoruz. Acıyorum artık.

Ben Torrent çok harika futbol dehası demedim ama Fatih Hoca ligin dinamiklerinin değiştiğinin farkında değildi gösterdiğin örnekte Randers maçı zaten Avrupa'da başarılı olmak büyük başarıdır kimse Fatih Hocaya kötü diyemez o bir efsane bizim için ama ligde artık her takımın belli başlı iyi özellikleri var hepsine aynı oyunla çıkarsan böyle mat olursun işte 25 milyon Euro'luk bir transfer bonservis bütçesiyle en önemli omurga bölgelerinden olan defansif orta sahayla 8 numara mevkini Allah'a emanet birakamazsin geçiş hucumunu kendi liginde uygulayamazsin çünkü bu ligde büyük takimsan kapalı oynayan rakiplere karşı special talent olan oyuncu mecburiyetin var onu da geliştirmek yerine iki maçta bir yedek oturtup oynayınca da 45 te oyundan alarak yukseltemezsin (Morutan)

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne anlatiyon iste.Ben Torrent tiras diyorum Hocanin oynattigi oyunun yarisini oynatamiyor oynatamaz.3te 0 yapti.Hoca gitmis zaten.Torrent gibi bi adami niye getiriyorlar. .Ligdede cok iyi maclar oynadik bu sene ama cogunu kazanamadik.ilk yaridaki Trabzon macindada fena degildik .Ftyi gonderiyorsan daha iyisini getireceksin Hocanin yanindan bile gecemeyecek adami getirmisler.Sirf Ft nefreti yuzunden Torrent harikalar yaratacakmis zaman cart curt .

Eğer olacağı olupta olmuyorsa torrent yüzünden gedson ile gomis, ağzı ile kuş tutsa yaranamaz daha taraftara.
Yönetim de eğer bir nebzecik olsun taraftarla barışmak istiyorsa dinlemez torrenti morenti alır getirir.

Gedson muhtemelen transfere, anlaşmaya karşılık Benfica ile sözleşme uzatıyor. Dönmez buradan bu transfer eğer Portekiz tarafı sözleşme konusunda doğruyu söylüyorsa.

Ne anlatiyon iste.Ben Torrent tiras diyorum Hocanin oynattigi oyunun yarisini oynatamiyor oynatamaz.3te 0 yapti.Hoca gitmis zaten.Torrent gibi bi adami niye getiriyorlar. .Ligdede cok iyi maclar oynadik bu sene ama cogunu kazanamadik.ilk yaridaki Trabzon macindada fena degildik .Ftyi gonderiyorsan daha iyisini getireceksin Hocanin yanindan bile gecemeyecek adami getirmisler.Sirf Ft nefreti yuzunden Torrent harikalar yaratacakmis zaman cart curt .
Bu işler FM-Fifa değil. Zamanla oturacaktır. Son maç ligdeki en iyi Galatasaray'dı nasıl bittiğini gördük. Suçlusu da hoca değil. Ayrıca bize sakin, taktisyen bir antrenör lazımdı. İsim değil. Kulüpte zaten para yok.

Ben Torrent çok harika futbol dehası demedim ama Fatih Hoca ligin dinamiklerinin değiştiğinin farkında değildi gösterdiğin örnekte Randers maçı zaten Avrupa'da başarılı olmak büyük başarıdır kimse Fatih Hocaya kötü diyemez o bir efsane bizim için ama ligde artık her takımın belli başlı iyi özellikleri var hepsine aynı oyunla çıkarsan böyle mat olursun işte 25 milyon Euro'luk bir transfer bonservis bütçesiyle en önemli omurga bölgelerinden olan defansif orta sahayla 8 numara mevkini Allah'a emanet birakamazsin geçiş hucumunu kendi liginde uygulayamazsin çünkü bu ligde büyük takimsan kapalı oynayan rakiplere karşı special talent olan oyuncu mecburiyetin var onu da geliştirmek yerine iki maçta bir yedek oturtup oynayınca da 45 te oyundan alarak yukseltemezsin (Morutan)

Torrent hatay maçı hariç bence gayet iyi top oynattı.. Kasımpaşa maçında mecburiyetten fantastik denemeler yapmasini yadirgamadim.. 1 orta saha alırsak Mohammed falan da dönünce daha sağlıklı bir degerlendirme yapılır adam büyük bahtsız 2 maçı oyuncular kendi kendilerine hediye etti resmen ..Olabilecek en kötü başlangıç maalesef

Bu yayın erkenden biter fatih sıkıştırdıkça kaçacak yer bulamaz en sonda programdan gider bu da ışıtan gibi :asd:
Yok danışıklı dövüş bu, vardır bi bildikleri. Bildikleri derken Elmastan bahsetmiyorum, Altaylı ve derin Galatasaray dan bahsediyorum, Elmas etkisiz boş adam. Berbat kötü beceriksiz adam.

Terimci twittercıların torrent şunu reddetti, bunu reddetti diye taraftarı galeyanı getirip adama nefret kusturmaya çalıştığını düşünmeye başladım sırf başımızda terim yok diye.

Ben opsiyon yoksa alınmasına karşıyım sonra 2 sene uzatacaklar sözleşmeyi adamı form tutturup 1.5 sene oynatıcaz sonra yine şansını premier lig de denemek isteyecek çünkü uzun süre oynamis tekrar belli piyasası olmuş olacak Benficaya topçu yetistiricez

Yav bende opsiyonlu olsun isterim ama su 1.5 sene isimizi görecekse az bi kiralama bedeli ile almamak aptallik olur

Fatih hoca ile cagne olmadı yollasak kiralık ligde kimse almaz gibi kalsa ne yapacağı belli değil Muhammed aradığımız oyuncu değil gomis ile 1.5 yıl götürürüz gibi babel cagneye klup bulmak lazım acun allahyar i alacağına babel ve cagneyi vereydik bize böyle bir enayi lazım.

Ben bir hocayı 3 maçla değil 1 transfer dönemi ve sonraki 4 maçla değerlendiririm he şu var keşke Torrent konusunda acele etmeselerdi Ranieri fırsatı çıkacaktı mesela ama ekonomik etkenler mutlaka bunda önemli rol oynamıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt