Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torrent kim, Gomisi rededecek, hayatının tranvasını yaşatırlar adama Nef stadında.

Bu işler FM-Fifa değil. Zamanla oturacaktır. Son maç ligdeki en iyi Galatasaray'dı nasıl bittiğini gördük. Suçlusu da hoca değil. Ayrıca bize sakin taktisyen bir antrenör lazımdı. İsim değil. Kulüpte zaten para yok.
Tamam iste bende neye gore en iyi Galatasaraydi mesela.Icerde oynadigimiz Loko macindan daha mi iyiydi mesela.tamam ilk yari trabzona hic top oynatmadik.ama Penalti ve Berkanin rakibe carpan pozisyonundan baska pozisyonumuz yok.2.yari zaten baskili basladi Adamlar 3 tane net pozisyon kacirdi.sonra Tekrar kontrolu aldik.Babelin 2 pozisyonu disinda Tekrar pozizyonumuz yok.En iyi futbol buysa isimiz zor

Torrent hatay maçı hariç bence gayet iyi top oynattı.. Kasımpaşa maçında mecburiyetten fantastik denemeler yapmasini yadirgamadim.. 1 orta saha alırsak Mohammed falan da dönünce daha sağlıklı bir degerlendirme yapılır adam büyük bahtsız 2 maçı oyuncular kendi kendilerine hediye etti resmen ..Olabilecek en kötü başlangıç maalesef
Trabzon maçında sezonun en iyi lig maçını oynadık LGBT reis ve göbek reis aldığımız maçı verdi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne anlatiyon iste.Ben Torrent tiras diyorum Hocanin oynattigi oyunun yarisini oynatamiyor oynatamaz.3te 0 yapti.Hoca gitmis zaten.Torrent gibi bi adami niye getiriyorlar. .Ligdede cok iyi maclar oynadik bu sene ama cogunu kazanamadik.ilk yaridaki Trabzon macindada fena degildik .Ftyi gonderiyorsan daha iyisini getireceksin Hocanin yanindan bile gecemeyecek adami getirmisler.Sirf Ft nefreti yuzunden Torrent harikalar yaratacakmis zaman cart curt .
Lan igor herifin aldigi takım 9 da 1 yapmıştı sesin cikmiyordu. Traşlamayı bırak.

Tamam iste bende neye gore en iyi Galatasaraydi mesela.Icerde oynadigimiz Loko macindan daha mi iyiydi mesela.tamam ilk yari trabzona hic top oynatmadik.ama Penalti ve Berkanin rakibe carpan pozisyonundan baska pozisyonumuz yok.2.yari zaten baskili basladi Adamlar 3 tane net pozisyon kacirdi.sonra Tekrar kontrolu aldik.Babelin 2 pozisyonu disinda Tekrar pozizyonumuz yok.En iyi futbol buysa isimiz zor
İçerde oynadığımız Loko maçı ben takımı hiç beğenmedim bırak kazanmayı beraberlikten bile olabilirdik son dakikalarda deliler gibi saldirdik ama komplike bir oyun yoktu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligdeki en iyi oyundu dedim zaten.

Futbol iyi de kadro yetersiz. Bunu da zamanla çözeceksin yapacak bir şey yok. Terim'in 13 kişiyi aşan rotasyonlarla başarılı olamadığını düşünüyorum artık. Yönetemiyor kadroyu. Futbolcu psikolojileri de eskisi gibi değil artık.

O kizin ve Dortmundun sponsoru Puma diye, reklam amajli takimla bir kere antrenman yapmisti. Birde Hummelse karsi 400m yarisi mi ne yapmisti.

Adamlarim 4 tane degisik atletik hocasi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt