Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela Işıtan Gün konusunda yazdığım bir mesaj tamamen kaybolmuş sebebi nedir tam olarak bilmiyorum belki sistemde bir sorun olmuş olabilir tabii.
bulamadım raporlarda mesaj tamamen silinmemiş olması lazım bulursanız raporlayın bakalım

Inanilmaz ya. Olmadi resmen

Gedson olur olmaz bilmiyorum gelmesini isterim fakat bizim senelerdir Selçuk İnan'dan sonra 1 tane 8 numara bulamadık böyle duran top kullanan, uzaktan goller atan, asistler yapan top ayağındayken baskıyı kıran, pas kalitesi yüksek zaten son orta sahamız skandal Taylan ve Berkan ikisi sezon da 2 gole katkı verse şok oluruz :D

Bu torent gedson yerine la ligadan bi çöpü getirtecek belli oldu. Hazır oyuncu istiyormuş güya, bizde hazır hoca istiyorduk sen geldin
787EABD0-22C2-497D-B759-6F2D5D7A20BA.webp

Dün kar yagmasaydi gelmisti. Bugün iptal oldu transfer. Yuh ya

Şu sezon bi bitsin artık yaa sinir oldum her gün başka bir olay yeter başkanına da transferine de yöneticine de takımına da
Koskoca Galatasaray nelerle uğraşıyor ya emeği geçen herkesin eline...

Dün kar yagmasaydi gelmisti. Bugün iptal oldu transfer. Yuh ya
Ne yani torrent bugün kalkmış ve yok olmasın mı? demiş dün kabul ediyordu bugün mü? etmiyor burada bile çelişki var bas baya yalan torrentin kabul etmediği. Adam her gün karar mı değiştiriyor.

Asporda trabzonspor macin tekrarina baktim. Herkes taylana asiliyor, hakli olduklari yer var tabiki ama maci asil götüren marcaonun hamlesi oldu. Sen okadar yumsak gelen topu uzaklastiramiyor veya yumsatamiyorsan futbol oynamayi birak arkadas. Ha ömerin hatasi yokmu, elbette var ama o topu uzaklastiracaksin arkadas. Iyi bi futbocu o topu ayagina alip sektire sektire cikar ordan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt