Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer nöbetınde nekadar yasaklı kaynak varsa paylaşılmaya baslandı birsüredir,üstelk bazıları azılı galatasaray düşmanı şike muhabirleri

af mı çıktı yönetimden de böyle rahatlık oldu

Sinana 700 bin bonservis vermek yerine, Trabzonun yedek kalecisini kiralayalim. 4-5 mac yapar ve sonra Muslera düzeldigi an zaten kaleye girer. TS bizi rakib olarak görmüyordur bu sene ve belki oyuncu forma sansi bulsun diye verir.
Trabzon'un 4.kalecisi bizimkilerin hepsinden iyidir muhtemelen. Muslera'nin son hali dahil :(

Bu gedson uzun zamandir oynamamis. bizde nasil faydali olacak allah askina. buyuk hayal kirikligi yasariz. durumumuz belli bize saglam hazir kaliteli oyuncu lazim su yarim seneyi iyi gecirmemiz icin. Gedson gelirse anca seneye verim aliriz.
Ortasaha Taylan ve Berkan

Gerçekten kaleci ve 6 numara transferi gelmezse Alanya, Kayseri ve Göztepe maçlarında 3 mağlubiyet daha gelebilir ve ciddi ciddi küme düşme adayı oluruz

Peki Torrent'in şeyden haberi var mı?Gedson'u İstemediğinden!

(Eğer gerçekten veto etmiş ise de yol alsın. Hele yerine ne idiği belirsiz İspanyol ismi çıkarsa defolsun. Ama dün kabul bu gün ret,komik)

vallah ben biraz supheliyim Gedson konusunda. Taylani gormek istemiyorum artik. insallah bizim icin hayirlisi olsun. migdem bulandi Berken-Taylan ikilisinden

Takim kume dusme hattina yakin, kadro kalitesi dusuk, orta saha yetersiz, oyuncular ozguven kaybi yasiyor ve sen hala transfer yapmiyorsun. Torrent istedigi kadar calisabilir ama mevcut orta saha ve hucum hatti ile bu takimdan bir sey olmaz. Yapacagin sadece 3 transfer. Gedson, 6 numara ve Babel’i sutlayip yerine bir sag kanat almak bu kadar zor olmamali.

Paragöz demiştik. 1,5’tan masaya oturup taraftar mesajları sonrası fiyat arttırmış. Yıllık 1 milyona imzalamıyorsa gidebilir.

Paragöz demiştik. 1,5’tan masaya oturup taraftar mesajları sonrası fiyat arttırmış. Yıllık 1 milyona imzalamıyorsa gidebilir.

Çetincalı da aynısını yazmış. Bu mendy denen adam götürmüştü zaten bizden gomisi 1,5 ta anlaşılır gibi geliyor bana ama yine de.

Takım özellikle son 2 aydır can çekişirken, transfer açıldığı gibi en az iki oyuncuyu açıklardı yönetim gibi yönetim. İnanılmaz bir tepkisizlik ve aymazlık var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt