Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.179
- 49.011
- 2.968
Forumda normal isimli biri kalmayacak yakında
...
tik tak tik tak az kaldı
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tik tak tik tak az kaldı
Kardes bu kiralama olayiBu ne biçim mantık o zaman hiçbir adamı bonservisi ile almayalım!
ismimiz google aramalarda çıkmasın diye renktaşForumda normal isimli biri kalmayacak yakında
...
müns adımı değiştirdim karıştırma ha halen peşindeyimAhmet Bulut para koparmak için haber mi servis ettiriyormuş
Zorunlu olmazsa hiç opsiyon olmasın diyor belki adamlar?Kardes bu kiralama olayi
satin alma degil
kiralamada o riske 10 milyona girilmez
biz avrupa kulubu degiliz 3 lira bulamiyoruz sonra
kiralarken zorunlu opsiyona o paraya gerek yok, ucuza olursa eyvallah zorunlu koydur
Ustat Bu dayiyi begenmen uzucu
müns adımı değiştirdim karıştırma ha halen peşindeyim
O zaman da Gedson’u sonraki satış için hazirlarsin gelir 6 ay tempo kazanır 1 sene oynar arkasindan bakarsin renktasZorunlu olmazsa hiç opsiyon olmasın diyor belki adamlar?
ha diyince olmuyor tabi
biz idman yurdu muyuz?bakacaz yaw 3 maç oldu beğeniom demedim ama çift idman işi iyi bi işaret
İşte bunun kararını vermeye çalışıyor yönetim muhtemelen.O zaman da Gedson’u sonraki satış için hazirlarsin gelir 6 ay tempo kazanır 1 sene oynar arkasindan bakarsin renktas
hoşgeldin. Nasıldı içerisi?
O halde biraz rahat bırakalım adamlarıİşte bunun kararını vermeye çalışıyor yönetim muhtemelen.
Çok geç bile kaldılar, hocayı kovalım yeni hoca gelsin, bir sürü skandal olay vs ellerine yüzlerine bulaştırdılar.O halde biraz rahat bırakalım adamları