Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardes 10 milyon euro zorunluyla topcu mu kiralanir? Biz avrupa kulubu degiliz para yok ayni seyleri yazdirma bana yazmisim mustafa’ya ona bak
10 milyon zorunlu kiralama diye bir şey yok zaten. 10 milyonu ertelemeli öde diye kolaylık yapıyor. Hem Benfica gelecek sezona elinde 10 milyon ile başlıyor hem de sen nakit akışını gelecek seneye göre ayarlayabiliyorsun. Yani kısacası oyuncuyu 10 milyona satın alıyorsun, adı kiralık sadece. Bu kadar üzerinde durulacak bir şey değil. FFP tarafından bakarsak zorunlu satın alma maddesini mevcut sezonun giderine yansıtıyor, FFP için bir çözüm olmuyor zorunlu satın alım. O oyuncuyu zaten aldın gözüyle bakıyor UEFA. Zorunlu satın alma maddesiyle kiralama diye bir şey yok yani. Ödeme ertelemeli satın alma oluyor o. Şu hali bile sadece pasaportu ve potansiyeliyle 10 milyon ediyor zaten Gedson'un.

10 milyon zorunlu kiralama diye bir şey yok zaten. 10 milyonu ertelemeli öde diye kolaylık yapıyor. Hem Benfica gelecek sezona elinde 10 milyon ile başlıyor hem de sen nakit akışını gelecek seneye göre ayarlayabiliyorsun. Yani kısacası oyuncuyu 10 milyona satın alıyorsun, adı kiralık sadece. Bu kadar üzerinde durulacak bir şey değil. FFP tarafından bakarsak zorunlu satın alma maddesini mevcut sezonun giderine yansıtıyor, FFP için bir çözüm olmuyor zorunlu satın alım. O oyuncuyu zaten aldın gözüyle bakıyor UEFA. Zorunlu satın alma maddesiyle kiralama diye bir şey yok yani. Ödeme ertelemeli satın alma oluyor o.
Gerek yok renktaş. Ne olursa olsun pahalı. Millet kadro kuruyor biz stoperlere 20, ise yaramayanlara 20 veriyoruz hep. Ben istemiyorum bu paralara İsterse Hagi olsun artık. Geri döndüremiyoruz ki bu maliyetleri, öyle olsak alalım diyeceğim. 8 verdiğimiz free gidiyor 13 verdiğimiz sahada ayakta kalınca seviniyoruz. Hiçbir türlü faydaya dönmüyor yatırımlar

Birkaç tane sahte hesabın haber pompaladığı bu günlerde Galatasaray transfer yapamayacak. Çünkü bunu becerebilecek bir yönetim yok, parada yok. Tepkileri azaltmak için sahte hesaplardan yapılan haberlere inanmayalım.

Gerek yok renktaş. Ne olursa olsun pahalı. Millet kadro kuruyor biz stoperlere 20, ise yaramayanlara 20 veriyoruz hep. Ben istemiyorum bu paralara İsterse Hagi olsun artık. Geri döndüremiyoruz ki bu maliyetleri, öyle olsak alalım diyeceğim. 8 verdiğimiz free gidiyor 13 verdiğimiz sahada ayakta kalınca seviniyoruz. Hiçbir türlü faydaya dönmüyor yatırımlar
Orası tartışılır tabii ki ama ben Gedson gibi bir futbolcuya 10 milyon verilmesine karşı değilim. Herhangi bir futbolcu değil. Bir şekilde burayla da uyum yakalamıştı. Bu sezon için tam verim almayacağız belki ama gelecek sezonlar için elimizde bu kalitede ve potansiyelde futbolcu olması çok önemli. Evet, 10 milyon çok büyük bir risk mevcut durumda ama Gedson'un bunu amorti ettirme ihtimali de bir hayli yüksek benim gözümde. Sahada 3 kişinin işini yapabilen bir futbolcu. Bu yönetimin ne kadar kalacağı zaten belli değil, gelecek sezona iyi bir yapılanma ile girersek mevcut kadroda bulunan oyuncuların da değeri artacaktır. Ne olursa olsun umarım sonunda hepimizin güldüğü günleri görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt