Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son gelismeleri alalim
1643141435441.webp

Valla az önce gomis videosunda gol vuruşlarını izleyince ‘çok uzun zamandır bizim golcümüz yokmuş’ dedim içimden
Sıkışınca hep eski adamların anılmasına genelde karşıyımdır
Adam sonuçta yaşlanmış, hala aynı performans olması zor, nostaljik bakıypr insanlar hep diye düşünürüm
Ama tam tersi başarılı birçok örnek de var tabi
Ve şu an net bir golcü, kaleci ve önliberoya öyle çok ihtiyacımız var ki, olsa hayır diyemem
gomis gelirse takım ligin kalan kısmında yükselişe geçip kendine gelir. yanlış adamları almak bizi tecrübeli oyunculardan soğuttu ama biz uefayı bile hagi,taffarel ve popescu gibi tecrübeli,kaliteli ve hırslı adamlar sayesinde aldık. sadece gençlerle büyük takım kimliğini kaybedersin ve şampiyonluğa oynayamazsın. o gençlere kaliteli generaller lazım.

Burak elmas 1-2 dediyse 3-4 tür o rahat olun siz ayrıca başkanıda eleştirelim tabi ama ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum tek hatası terime güvenmekti şunuda ekliyorum bakın görürsünüz bu sene bitsin ilk 5-6 da bitiririz seneyede bu takım şampiyon olur başkanıda eleştiren herkez en büyğk elmascı olur

abi satılmayacaksa ne gomisi yaa. bumu proje . bu adam geldiginde tazı gibi koşuyordu. gedsonu al . sağlam bi 6 al . mustafa götürür. diagne , halil , mustafa varken gomis ne alaka diyecegim .büyük kluplre bakıyorum bkz dortmund lewayı parlattı - immobile aldı ( verim alamadılar ama büyük golcu ) , sonra aubameyangı aldı . onu sattı haland aldı. biz napıyoruz ?

üzerine düşülürse ben mohammedden de ümitliyim

o da ligde 15+ gole rahatlıkla ulaşır sezonda düzgün oynadığında

Ne kadar aciz duruma düşmüşüz yav

Ulan Gedson u alamıyorsanız bari Okan için Giresun ne istiyorsa verin, bir de adam akıllı 6 numara alın önümüze bakalım. Şuna da razıyım ben

Okan
Boey-Nelsson-Marcao-PvA
6 numara
Morutan-Cicaldau-E.Kılınç-Kerem
Mostafa

Morutan ve Emre Kılınç ikilisinin yeri de değişebilir çok emin değilim o konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt