Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson da opsiyon yoksa bi zahmet almasınlar hatta istifa etsinler 1.5 sene sonra peşinde sürünürüz.

Renkdas MM bizim ne oyun tarzimiza ne de mevcut kadromuza uygun bir topçu değil. Zaman umarım beni haksız çıkarır.
İstediğim tarz adam Amokachi gibi delici, topla dripling yapan ve iş bitiren adam ve ben bildim bileli öyle bir forvetimiz olmadı. (Nonda dahil)
Beyaz ama
roman-kosecki_1238912.webp

ben çok ölüp bittiğinden değil , takımda santrafor yok o yüzden dedim , amokachi zamanında h.sukur, Arif ilie gibi süper golculerimiz vardı zaten , amokachiye niye takıldın o kadar iyi oyuncuydu ama onun 3 sezonda attığı golü Arif bile 1 sezonda atıyordu

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben olaya yalnizca gol istatistiği olarak bakmadığım için Amokachi diyorum hep. Adam defanslari hallaç pamuğu gibi atıyordu yanındakilere de gol imkanı yaratiyordu.
Arif bildiğin üzere çok daha kırılgan bir yapidaydi. Mesela Hakan Ş. bence attığı gollerden çok daha fazla katkı sağlamış bi adamdir,bu yüzden o tarz birisini istiyorum.

Ben olaya yalnizca gol istatistiği olarak bakmadığım için Amokachi diyorum hep. Adam defanslari hallaç pamuğu gibi atıyordu yanındakilere de gol imkanı yaratiyordu.
Arif bildiğin üzere çok daha kırılgan bir yapidaydi. Mesela Hakan Ş. bence attığı gollerden çok daha fazla katkı sağlamış bi adamdir,bu yüzden o tarz birisini istiyorum.
o dönemler takımların tamamı 2 forvet oyunuyordu abi bir merkez bir yardımcı gezici forvet , dünyada bu sistem hala var ama ligimizde bu sistem tamamen kalktı 4 büyükler bile korkak tek forvet sistemine geçti yıllardır kanatlar sezonda 15er gol atıyormuş gibi , amokachiyi bende beğenirdim ama tek forvet oynadığımız için bize uygun olan gomisin genç hali ceza sahasında yakaladımı saplayacak

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt