Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.472
- 2.356
- 563
o değilde gene tüm gündemlerde galatasaray var diğer kluplerin esamesi okunmuyor cok büyük klubuz bee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o değilde gene tüm gündemlerde galatasaray var diğer kluplerin esamesi okunmuyor cok büyük klubuz bee
0 olsa bariMoral dip yaw.
Alanya maci da -3 gibi
Nasıl bir maça çıkacaksak en son ne zaman aldığımızı unuttuğumuz 3 puanımız da silinecek diyor burada şairMoral dip yaw.
Alanya maci da -3 gibi
Golcü?Okan
Boey - Marcao - Nelsson - pva
gedson- matias vecino
trezege- cicaldau- Kerem
Sahaya 10 kişi mi çıkacağız? 8 no olarak yerli oynayacak illa ki. Büyük ihtimalle kanatlar da yerli olacak.Yabancı kontenjanı felan dedi;Orta sahada Türk oyuncu (Berkan,Taylan,Emre) kullanmadan nasıl olacak?
Muslera
Boey Nelson Marcao Van Anhold
Yabancı Transferi
Feguli Gedson Fernandes. Kerem
Muhammed (Gomis)
Hala boga gibi güclü Türkiye liginde bu herifi tutacak cok az stoper vardir, tarihimizin en büyük hatalarindan biriydi Gomisi satmak, kalsaydi büyük ihtimal her yil Gol krali olacakti. Simdi gelmis olsa 15 Mac kalmis en az 7-8 Gol atar diyorumbafetimi gomis hakkında ne düşünüyorsunuz?
düşük bütçeli bilgiler gelmiyor bana.@Danyal Artemis haberin var mıydı reis
Sen admirligi bıraktığından beri yüzümüz gülmüyor. Seni suçluyorumdüşük bütçeli bilgiler gelmiyor bana.
3 senedir yüzümüz gülmüyor bizim be.Sen admirligi bıraktığından beri yüzümüz gülmüyor. Seni suçluyorum