Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o değilde gene tüm gündemlerde galatasaray var diğer kluplerin esamesi okunmuyor cok büyük klubuz bee
990F93F4-A3FE-4883-9958-C93E24657B3E.webp

Ertan galatasaray istese yarın gedsonu getirir diyor. Fikir değişikliği oldu torrent istemiyor falan minvalinde bir şeyler söylüyor

Wanyama'nın Celticte oynarken Messi'ye yaptıklarını gören herkes takımda görmek için hayal ettiği oyuncular arasına almıştır.

Sonra sakatlık geçirdi kariyeri yavaşladı ama sağlık sorunu yoksa Melo gibi bize atmosfer katacağına inanıyorum keşke olsa.

Muslera , Omar , Boey , Nelson , Luyindama , Marcao , Pva , Babel , Cica , Morutan , Feg , Mustafa , Diagne....

Yedlin gittiğine göre 13 yabancı var şuan elimizde...

1 transfer kesin gibi , gidecek oyunculara göre sayı artacakmış.

Kalan adamların içerisinden Luyindama dışında giden olmaz. Alpaslan'ın verimsizliği üstüne sakatlık durumu da varken Luyindamayı göndermek ne kadar doğru olur bilemedim.

Bu dönem 2 transfer yapılması bile zor gözüküyor. Daha yüksek sesle Bronz İstifa.

Yabancı kontenjanı felan dedi;Orta sahada Türk oyuncu (Berkan,Taylan,Emre) kullanmadan nasıl olacak?
Muslera
Boey Nelson Marcao Van Anhold
Yabancı Transferi
Feguli Gedson Fernandes. Kerem
Muhammed (Gomis)
Sahaya 10 kişi mi çıkacağız? 8 no olarak yerli oynayacak illa ki. Büyük ihtimalle kanatlar da yerli olacak.

Bu yönetim ağzıyla kuş tutsa bu son sezonu belli güçsüz kuvvetsiz bir yönetim arkasında Faruk Süren Ali Dürüst olmasa Elmas 150-200 oy olacak bir aday klüp içerden kaynıyor bir iki kötü sonuç martta uefadan elendikmi mayısta seçim hazırlıkları başlar

Olması gerekende budur dün başkanın konuşmasını izleyen herhangi birinde güven duygusu oluştumu?
Tam tersi bu adam başkan ise ayvayı yedik dedim sorulan hiç bir soruyu cevaplamadı Fedarasyonun arkasında hükümet var
elimizden birşey gelmiyor dedi bu bile büyük bir acizliktir.

Seçim zamanı atan tutan başkan şimdi yarım saat bize bankalar birliği borç şu bu anlattı kimse senden milyonluk yıldız istemiyorki
Bu oyuncuları bulan scout ekibi onaylayan hoca dedi
Ozaman hoca gitti socut ekibide gitmeli neden halen görevdeler demekki ülke şartlarına uygun oyuncu bulamamışlar
Burak Elmasın son ayları tadını çıkarsın ibra bile edilmeyebilir

Bugün gazetelerde adı geçen Wanyama sakatlık sonrası geriye gitti ve MLS' e kadar düştü yolu. Oraya kiralıkta olsa Diawara veya o tarzda birini bulmak elzem. Ayrıca Taylan ve Berkan ile yola çıkamazsın bundan sonraki zor süreçte en azından yerli olacaksa her ne kadar beğenmesem de Okay alınabilir. En azından elimizdeki mevcutlardan daha iyi.

Ayrıca sol beke de mutlaka Türk futbolcu hamlesi yapılabilir. Sivasspor'lu Uğur Çiftçi'nin sözleşmesi bitmek üzere makul ücretle alınabilir.

bafetimi gomis hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hala boga gibi güclü Türkiye liginde bu herifi tutacak cok az stoper vardir, tarihimizin en büyük hatalarindan biriydi Gomisi satmak, kalsaydi büyük ihtimal her yil Gol krali olacakti. Simdi gelmis olsa 15 Mac kalmis en az 7-8 Gol atar diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt