Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene sonu iyi bir hoca bulmamız lazım bu torrent 10 senede kalsa bir halt olmaz yabancı olacaksa disiplinli alman tarzı biri olmalı ama bence bizim lig için tartışmaya bile gerek yok yerli hoca gerekli şampiyonluk için

La liga da orta sıra takımı bile vermezler bu adama
Ayni fikirdeymisiz gecen gun beni niye sert yaptin o halde?

allahin gineli salağı diawaraya bak gelmek istemiyor noldu bize yav

Piyasaya yeni yeni duyumcular mi cikti yoksa kullanici isimleri mi degisti? Hepsinin de 300'den asagi begenisi yok

Sene sonu iyi bir hoca bulmamız lazım bu torrent 10 senede kalsa bir halt olmaz yabancı olacaksa disiplinli alman tarzı biri olmalı ama bence bizim lig için tartışmaya bile gerek yok yerli hoca gerekli şampiyonluk için

La liga da orta sıra takımı bile vermezler bu adama
Bu kadar ezbere konusmak islemciyi hafifletiyor mu reyiz?

Orta sahasinda Sergen ve Hagi olan takim simdi Taylan Berkan var .Biz ne zaman bu kadar korkak bi takim olduk

Olması da mantıken mumkun değil bence. 3 hafta oynayip sonra tekrar yedekte çürümek istemez Okan. Hele de formdayken. Giresun ise mağduriyeti paraya çevirme derdinde zaten. Olmaz yani bu iş.

Bir yandan çocuğa hak veriyorum.
Diğer yandan kale kısmının acilen yerliye dönmesi gerektiğini savunuyorum. Ha yabancı saçmalığı olmazsa Avrupa mecrası düşünülerek tabi ki isterim. Aksi halde o bölge yerine defans ve orta alanda isterim yabancıyı. Hayırlısı olsun. En kötü yeni sezonda bizim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt