Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1643272992536.webp

illaki bir çalışma vardır - sessizlik olmasını öyle algılıyorum(ben haldun üstünel zamanından öyle alıştım en azından)

ama umarım farkındalardır transfer edecekleri adam/lar ile taraftarıda trasnfer etmeleri gerekiyor.
hamleler ile galibiyet serisi / çıkış ne derseniz artık - stada taraftar çekecektir.

hava soğuktu TS maçında 20k ya yakın vardı iyide - normalde soğuk moğuk dinlenmez içerideki her maç 35k + çekerdi. oralara gelecek bir çıkış lazım.

6 aylık Gomis'e hayır denmez .Geleni zımbalasın yeter.

ara trasnfer ya da yazın MO'ya gelebilecek teklifte değerlenebilir ama uzun vadede bize 1 adet Elmander tipi lazım.

Torrent geldikten sonraki 3 maçımızı da öne geçtikten sonra kaybettik, 3 maçın da ilk yarısını çok iyi oynadık ve önde bitirdik. 2. yarılarda ilk yarının tam tersi kötü bir oyun vardı. Ben bunu oyuncuların kondisyonlarının yetersiz olmasına ve maç ilerledikçe yorulmalarına bağlıyorum ama Torrent'in oyuncu değişiklik tercihleri de yanlıştı. Alanya deplasmanında da ilk yarıyı önde kapatırsak 2. yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başlamalıyız. Çabuk yorulan oyuncuların yerlerine yenileri girmeli.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt